Witte houten jaloezieën

Witte houten jaloezieën bestellen

Houten jaloezieën in een witte kleur geven de ruimte erg veel rust en eenheid omdat het dan vaak een geheel wordt. Wit is een neutrale kleur, wat daardoor vrijwel altijd in ieder interieur past. Witte houten jaloezieën zorgen ervoor dat je huis ruimer lijkt. INHUIS Plaza heeft verschillende lamellen, met ieder een eigen uitstraling.

Kies je voor de standaard houten witte lamellen, moderne witte lamellen met een gladde structuur of voor witte lamellen met een duidelijke nerfstructuur?

De witte houten jaloezieën kun je aan de muur of in het kozijn monteren. Wanneer je ze in het kozijn monteert vormen ze één geheel met het raam. Is dit niet mogelijk bijvoorbeeld bij een draaikiepraam - dan kunnen de witte jaloezieën ook op de muur worden gemonteerd.

Witte houten jaloezieën bestel je eenvoudig online via onze website. Je kunt je ramen zelf inmeten en de jaloezieën bestellen óf de meet- en montageservice van INHUIS Plaza inschakelen. Wil je toch liever onze houten jaloezieën in het echt bekijken? Vraag een aantal kleurstalen aan of bezoek één van onze showrooms in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.