Houten jaloezieën taupe

Taupe houten jaloezieën bestellen & inmeten

Je kunt de houten jaloezieën taupe helemaal naar wens samenstellen. De kleur van de lamellen kunnen namelijk afwijken van de ladderband van de houten jaloezieën. Hierdoor kun je de houten jaloezieën in de taupe kleur helemaal naar wens samenstellen.

Taupe houten jaloezieën zijn te bestellen met ladderband of ladderkoord in dezelfde kleur als de lamellen of in een contrasterende kleur. Je kunt de houten jaloezieën in taupe kleur dan ook helemaal naar wens samenstellen!

Bestel jouw houten jaloezieën eenvoudig via de website van INHUIS Plaza. Meet je zelf de ramen op? Geef dan direct de juiste maten door tijdens de bestelling. Voor het opmeten van het raam is er een duidelijke meetinstructie beschikbaar op de website. Nadat je de houten jaloezieën hebt besteld, wordt het productieproces in onze fabriek in gang gezet. Je ontvangt de houten jaloezieën in taupe kleur binnen een aantal werkdagen thuis!. Ook kun je gebruik maken van de meet- en montageservice van INHUIS Plaza. Dan weet je zeker dat de maten kloppen. Wil je de taupe houten jaloezieën in het echt bekijken? Bezoek dan één van onze showrooms.

Stel jouw taupe houten jaloezieën eenvoudig online samen of kom naar een van onze showrooms voor meer informatie!