Houten jaloezieën Luxaflex

[[filter_text.title]]

U stelt uw Luxaflex houten jaloezieën eenvoudig samen bij INHUIS Plaza. Met de elektrische bediening bedient u uw houten jaloezieën vanaf elke gewenste plek. U kunt de Luxaflex houten jaloezieën bestellen in een lamelbreedte van 50mm en 68mm. Bij INHUIS Plaza stelt u uw Luxaflex houten jaloezieën zo samen, dat deze precies op uw wensen aansluiten.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Houten jaloezieën Luxaflex

Met houten jaloezieën van Luxaflex bent u verzekerd van een duurzaam verantwoord product. Luxaflex staat bekend om haar exclusieve, handgemaakte producten en ontwerpt met oog voor kindveiligheid. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een kindveilig product. Bovendien heeft Luxaflex oog voor innovatie en design. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een tijdloos product dat voorzien is van de nieuwste bedieningsmogelijkheden. Bij INHUIS Plaza kiest u voor diverse houten jaloezieën van Luxaflex. De verschillen zitten hem in de lamelbreedtes. Het is mogelijk te kiezen voor Luxaflex houten jaloezieën van 50mm of 68mm. De Luxaflex houten jaloezieën 50mm zijn de populairste houten jaloezieën op dit moment en zijn daarmee een echte trend. De jaloezieën hebben een robuuste uitstraling en passen daarmee perfect binnen een modern of strak interieur. De 68mm houten jaloezieën van Luxaflex zijn daarmee ook een echte trend en uitermate geschikt voor grote ramen. U kunt de Luxaflex houten jaloezieën van veel extra opties voorzien, zoals onder andere een decoratieve ladderband.

Bestel uw Luxaflex houten jaloezieën bij INHUIS Plaza

U kunt uw Luxaflex houten jaloezieën eenvoudig online samenstellen. Zo kiest u de lamelbreedte die u wenst, waarna u de afmetingen kunt invullen die voor u van toepassing zijn. Vervolgens kunt u de kleur kiezen, bediening, uitvoering en montage bepalen waarna het product in uw winkelmandje belandt. Vervolgens kunt u het product gratis bij u thuis verwachten! Bij ons kunt u altijd al uw vragen stellen via e-mail, telefoon en de online chat. Onze medewerkers zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Bovendien bent u altijd welkom in een van onze showrooms. Hier staan onze specialisten altijd voor u klaar. Bovendien kunt u hier de kleuren, bedieningsmogelijkheden en uitvoeringen goed bekijken, dit kan u verder helpen in uw zoektocht naar de juiste raamdecoratie. Onze showrooms zijn gelegen in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). Naarden is gelegen in het Gooi en ligt daarmee in de omgeving van Amsterdam en Almere. Barendrecht ligt in de omgeving van Rotterdam, vlakbij de IKEA Barendrecht.

Bent u nieuwsgierig naar de Luxaflex houten jaloezieën op maat? Neem gerust een kijkje op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms!