Houten jaloezieën met ladderband

Houten jaloezieën kun je kiezen met een ladderband of ladderkoord. De ladderband is er in twee verschillende formaten, namelijk 25 en 38 mm. Bij brede lamellen is een breed ladderkoord vaak de mooiste oplossing. Voor smalle lamellen is een smalle ladderband de beste oplossing. De ladderband is in verschillende kleuren te bestellen. Zo kun je de ladderband laten afwijken van de kleur van de houten jaloezieën. Combineer bijvoorbeeld lichte houten jaloezieën met een donkere ladderband om je raamdecoratie meer op te laten vallen.

Houten jaloezieën met ladderband bestel je gemakkelijk online door de stappen in onze configurator te doorlopen. Nadat je gekozen hebt voor ladderband, kies je de kleur van de ladderband. Daarnaast kun je kiezen voor een standaard of een elektrische bediening.

Je kunt de maten van je raam opmeten met de handige meetinstructie op onze website. Wil je graag gaan voor zekerheid? Dan kun je de hulp van onze professionals inroepen door de meet- en montageservice in te schakelen. Onze specialisten komen bij je langs op locatie. Zijn de houten jaloezieën met ladderband bestelt? Dan heb je ze binnen enkele werkdagen in huis.