Houten jaloezieën INHUIS

[[filter_text.title]]

Bestel eenvoudig uw houten jaloezieën op maat in onze webshop. Houten jaloezieën zijn de trend van dit moment en passen binnen ieder interieur. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals Bamboe, Basswood en Abachi. Daarnaast bieden wij houten jaloezieën van verschillende merken aan. Zo kunt u kiezen voor ons huismerk INHUIS houten jaloezieën, deze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

INHUIS houten jaloezieën

Met de INHUIS houten jaloezieën bent u verzekerd van een snelle levering. Deze houten jaloezieën worden namelijk speciaal voor u in onze eigen fabriek op maat gemaakt. De snelle levering is daarmee te danken aan de rechtstreekse overdracht. Vandaar dat de houten jaloezieën van ons eigen INHUIS merk tegen een scherpe prijs kan worden aangeboden met een hoge kwaliteit. U heeft keuze uit diverse lamelbreedtes, uitvoeringen en houtsoorten van de INHUIS houten jaloezieën. Wanneer u op zoek bent naar houten jaloezieën geschikt voor kleinere ramen en draaikiepramen, kiest u voor een smalle lamelbreedte van 25mm. De 25mm houten jaloezie is leverbaar in een classic en bamboe uitvoering. Naast de 25mm bieden wij ook nog de 50mm houten jaloezie aan. Deze houten jaloezieën zijn zeer populair in ons assortiment. Met de 50mm houten jaloezie kiest u voor een product met een moderne, robuuste uitstraling. Bovendien is het mogelijk een ladderband of ladderkoord aan de houten jaloezieën toe te voegen. De 70mm houten jaloezie van INHUIS is uitermate geschikt voor grote raampartijen en ook deze uitvoering past precies bij een modern en strak interieur. De maximale afmetingen van de INHUIS houten jaloezieën zijn 290 cm breed bij 400 cm hoog.

Bestel uw houten jaloezieën bij INHUIS Plaza

Bij INHUIS profiteert u van diverse voordelen. De houten jaloezieën van INHUIS worden tegen een scherpe prijs aangeboden, maar tegelijkertijd profiteert u van een hoge kwaliteit. Wanneer u het lastig vindt om het product zelf op te meten en te monteren, is het mogelijk gebruik te maken van onze Full INHUIS service. Hierbij laat u al het werk aan onze specialisten over! Bovendien begrijpen wij het ook wanneer u behoefte heeft aan extra informatie over het product. Zowel over de kleur als diverse technische specificaties. Daarom kunt u ons altijd contacteren via de telefoon, e-mail en online chat. Bovendien is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Naarden en Barendrecht. Naarden is gelegen in het Gooi, Noord-Holland. Dit ligt in de omgeving van Amsterdam en Almere. Barendrecht ligt in de omgeving Rotterdam (Zuid-Holland). Deze showroom bevindt zich naast de IKEA Barendrecht.

Bent u nieuwsgierig naar de houten jaloezieën van INHUIS en wat de mogelijkheden zijnvoor dit product? Neem dan een kijkje op onze website of kom een keertje langs in de showroom!