Grijze houten jaloezieën

Grijze houten jaloezieën bestellen

Houten jaloezieën in een grijze kleur zijn er in moderne, traditionele en exclusieve stijl. Binnen de categorie grijze houten jaloezieën zijn er diverse grijstinten te kiezen, waaronder witgrijs, lichtgrijs, grijs of antraciet. Ook kun je zelf bepalen of je gaat voor een ladderband of ladderkoord. 

De grijze jaloezieën van INHUIS worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek en kun je bestellen in de houtsoorten Basswood en Abachi. Je kunt ook grijze houten jaloezieën bestellen van het merk Luxaflex, Verano of BECE. Door de uitgebreide collectie houten jaloezieën die INHUIS Plaza aanbiedt, is er altijd een kleur die bij jouw interieur past.

Wil je de gekozen kleur in het echt bekijken? Bestel dan gratis een aantal kleurstalen van de grijze houten jaloezieën. Binnen een werkdag heb jij de kleurstalen op de mat en kun je de bestelling voltooien. Heb je nog vragen over onze grijze houten jaloezieën? Neem gerust even contact op met onze adviseurs door ons te bellen of te chatten via de website.