Houten jaloezieën 70mm

[[filter_text.title]]

De extra brede lamel van de 70mm houten jaloezieën is uitermate geschikt voor grote raampartijen. Met de houten jaloezieën van INHUIS creëert u een zeer aangename en warme sfeer in uw woning. Bij INHUIS Plaza kunt u de houten jaloezieën zo samenstellen, dat deze precies op uw interieur aansluiten. Met de jaloezieën van INHUIS bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding, aangezien deze jaloezieën rechtstreeks uit eigen fabriek worden geleverd.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Houten jaloezieën 70mm op maat

De 70mm houten jaloezie is de breedste lamel die u kunt bestellen. Daarmee is dit ook de breedste lamel van de INHUIS houten jaloezieën. De 70mm is uitermate geschikt voor brede, grote ramen. Vanwege de brede lamellen creëert u een robuuste, moderne uitstraling. Met de houten jaloezieën van het eigen INHUIS merk bent u verzekerd van een snelle levertijd, aangezien deze producten rechtstreeks uit eigen fabriek worden geleverd. U kiest uit zeven verschillende, warme en koude tinten. Hiermee kiest u altijd precies de kleur die aansluit bij uw interieur en aansluit op uw wensen. Bij de INHUIS 70mm houten jaloezie is het mogelijk om een ladderband of ladderkoord te kiezen in dezelfde kleur als de lamel of juist een afwijkende kleur van de lamel. De bediening van de houten jaloezie 70mm is handmatig,  echter kunt u ook kiezen voor een elektrische bediening. Op deze manierprofiteert u van extra bedieningscomfort.

Bestel uw 70mm houten jaloezieën bij INHUIS Plaza

Wij bij INHUIS doen ons best u zoveel mogelijk te informeren via onze website. Echter begrijpen wij het wel wanneer u behoefte heeft aan extra informatie of dat u specifieke informatie nodig heeft over het product. Daarom kunt u ons bereiken via de online chat, telefoon en e-mail. Bovendien kunt u ook altijd langskomen bij een van onze showrooms, namelijk in Naarden en Barendrecht. De showroom in Naarden is gelegen in het Gooi, vlakbij Amsterdam en Almere. De showroom in Barendrecht vindt u vlakbij de IKEA Barendrecht. Beide showrooms zijn eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.