Houten jaloezieën 68mm Luxaflex

[[filter_text.title]]

Luxaflex houten jaloezieën 68mm zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Houten jaloezieën zijn op dit moment een echte trend en passen bij vrijwel ieder interieur. De Luxaflex jaloezieën zijn innovatief en geproduceerd met oog voor kindveiligheid. Dankzij het materiaal van de houten jaloezieën van Luxaflex zijn deze jaloezieën ook uitermate geschikt voor vochtige ruimters zoals uw badkamer of keuken.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Luxaflex houten jaloezieën 68mm

Bent u op zoek naar een stijlvolle, robuuste raamdecoratie voor grote raampartijen? Kies dan voor de Luxaflex houten jaloezieën 68mm. Deze houten jaloezieën van Luxaflex worden speciaal voor u op maat gemaakt. Met houten jaloezieën van Luxaflex kiest u voor een kindveilig en duurzaam verantwoord product. Bovendien kunt u de houten jaloezieën zeer eenvoudig en comfortabel bedienen dankzij de innovatieve bedieningssystemen, zoals elektrische bediening met een afstandsbediening. Vanaf elke gewenste plek bedient u deze houten jaloezieën. De houten jaloezieën van Luxaflex zijn van waterafstotend, daarmee een stijlvolle en luxe raamdecoratie voor uw keuken of badkamer. De jaloezieën zijn hierdoor eenvoudig te reinigen en blijven lang mooi.

Kleuren

Er zijn vele kleurmogelijkheden voor de Luxaflex houten jaloezieën 68mm op maat. U kunt kiezen uit een aantal collecties. Zo eerst de shine collectie. Deze houten lamellen zijn voorzien van een glanslaag, waardoor uw interieur een exclusieve uitstraling krijgt. Bovendien kunt u kiezen voor de basic collectie. Deze is gemaakt van kunststof materiaal en uitstekend voor de vochtige ruimtes. Houdt u liever van een echt design product met een luxe uitstraling? Dan kiest u voor de art collectie van Luxaflex. Deze houten lamellen hebben een opvallend kleurverloop.