Houten jaloezieën 65mm

[[filter_text.title]]

Met Verano houten jaloezieën bent u verzekerd van een comfortabel product. Houten jaloezieën geven een warme uitstraling aan uw interieur en zijn in deze tijd een zeer gewild en populair product. U kunt kiezen uit een 50mm of 65mm houten jaloezie. Bij INHUIS Plaza kunt u deze houten jaloezieën eenvoudig online samenstellen. Zo weet u direct wat het totale kostenplaatje zal worden!

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Houten jaloezieën 65mm op maat

De houten jaloezieën 65mm worden aangeboden van het merk Verano en dit is daarmee de breedste lamel. U kiest voor extra brede jaloezieën wanneer u een modern, strak en robuust interieur heeft. Deze brede lamellen passen hier perfect bij! U kunt de houten jaloezieën 65mm volledig naar uw wensen samenstellen. Zo kiest u precies de kleur die u wenst en het beste bij uw interieur past. Bovendien heeft u de keuze om een ladderband of ladderkoord toe te voegen. Deze kiest u in dezelfde kleur als de lamel of juist een andere kleur. Als extra decoratieve opties kiest u voor een sierkoof, om de houten jaloezie een klassieke uitstraling te geven. Bovendien zijn de producten van Verano voorzien van child safety, dit is verplicht voor kinderen tot een leeftijd van 3,5. Kinderen kunnen nog weleens nieuwsgierig zijn en daarmee is het gevaarlijk wanneer zij bijvoorbeeld in een trekkoord als bediening terecht komen. Om u van extra services te voorzien kunt u het product laten opmeten en monteren. Wanneer u dit liever zelf wenst te doen, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Bestel uw houten jaloezieën van Verano bij INHUIS Plaza

Bij INHUIS Plaza zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk informatie kunt verwerven via de website. Zo maken wij veel gebruik van beeldmateriaal om u een duidelijk beeld te geven van het product. Bovendien leest u veel over de productmogelijkheden, plus- en minpunten en technische specificaties. Natuurlijk kan het voorkomen dat u er alsnog niet helemaal uitkomt en vragen heeft over de  houten jaloezieën. Daarom zijn wij elke werkdag van 09:00u tot 17:00u telefonisch, per e-mail en de online chat bereikbaar. Op zaterdag zijn wij van 10:00u tot 16:00u bereikbaar. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij een van onze showrooms. Wij hebben een showroom gelegen in Naarden en Barendrecht. Beide showrooms zijn eenvoudig met de auto en het openbaar vervoer te bereiken.