Crazy Summerdeals: 20% korting!

Houten jaloezieën 65mm

Wil jij een statement maken in je woonkamer? Kies dan voor houten jaloezieën van 65mm. Een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Brede lamellen van 65mm zorgen ervoor dat een grote raampartij nog beter uitkomt. De brede lamellen zorgen voor een robuuste en stoere uitstraling. Door de grote lamellen bepaal je eenvoudig de lichtinval en de privacy die jij prettig vindt.

Je kunt kiezen voor een rustige kleur houten jaloezieën die zorgt voor eenheid, maar je kunt ook kiezen voor een opvallende kleur om jouw raampartij meer aandacht te geven.


Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Houten jaloezieën 65mm inmeten en monteren

De houten jaloezieën van 65mm zijn gemakkelijk te bestellen via de website van INHUIS Plaza. Bij de bestelling geef je de exacte maten van je ramen in. Hiervoor hebben we een handige meetinstructie op de website geplaatst. Ga je voor zekerheid? Kies dan voor de meet- en montageservice van INHUIS Plaza.

Wil je weten hoe de houten jaloezieën 65mm van je gekozen kleur er in het echt uitzien? Bestel dan wat kleurstalen via de website. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.