Houten jaloezieën 50mm verano

[[filter_text.title]]

Uw Verano houten jaloezieën 50mm stelt u bij INHUIS Plaza eenvoudig online samen. Op dit moment zijn houten jaloezieën een echte trend en passen vrijwel in elk interieur. Dankzij de bredere lamellen hebben de houten jaloezieën een robuuste uitstraling. De Verano houten jaloezieën zijn FSC-gecertificeerd, dit betekent dat het hout afkomstig is uit beheerde bossen.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
894 Klantenbeoordelingen op
2017-08-12
Fijn bedrijf
Prettig bedrijf om mee te werken en een goede beoordeling waardig! Wij hebben door Inhuisplaza ons complete huis laten voorzien van raamdecoratie en horren. Een vriendelijke heer heeft ons geholpen met inmeten en een vakkundig monteur kwam het later plaatsen!
Lees meer..

Verano houten jaloezieën 50mm

Met houten jaloezieën 50mm voegt u een warme, robuuste raamdecoratie toe aan uw interieur. Dankzij de brede lamel zijn de jaloezieën perfect voor een modern en strak interieur. De houten jaloezieën van Verano worden duurzaam geproduceerd en zijn voorzien van FSC-gecertificeerd hout. Dit betekent dat het hout van de jaloezieën afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Hiermee draagt u uw steentje bij aan het milieu! De 50mm houten jaloezieën van Verano kunt u op een comfortabele manier bedienen, namelijk handmatig of elektrisch. De handmatige bediening is door middel van een trekkoord of tuimelaar, met de elektrische bediening kunt u de jaloezieën bedienen met één druk op de knop. Immers is deze bediening veilig, aangezien de houten jaloezieën van Verano voldoen aan de Europese normen voor kindveiligheid. Daarmee bent u verplicht om voor kinderen onder de 3,5 jaar child safety toe te passen.

Kleuren

Of de houten jaloezieën wel bij uw interieur zullen passen? Natuurlijk! Doordat u kunt kiezen uit maar liefst 44 verschillende lichte en donkere kleuren, past de kleur altijd bij uw interieur. Bovendien is het mogelijk een ladderband toe te voegen aan uw houten jaloezie. Deze kleur kan hetzelfde zijn als de jaloezie of juist een afwijkende kleur, voor een extra robuuste uitstraling. Voor de kleur van de ladderband kiest u uit maar liefst 59 verschillende kleuren.