Houten jaloezieën 50mm Luxaflex

[[filter_text.title]]

De 50mm houten jaloezieën zijn het meest gewild. Deze lamelbreedte is uitermate geschikt voor middelgrote en grote ramen. U bedient de Luxaflex houten jaloezieën elektrisch, tegelijkertijd is deze bediening met oog voor kindveiligheid ontworpen. U stelt deze Luxaflex houten jaloezieën 50mm eenvoudig online samen bij INHUIS Plaza.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
894 Klantenbeoordelingen op
2017-08-12
Fijn bedrijf
Prettig bedrijf om mee te werken en een goede beoordeling waardig! Wij hebben door Inhuisplaza ons complete huis laten voorzien van raamdecoratie en horren. Een vriendelijke heer heeft ons geholpen met inmeten en een vakkundig monteur kwam het later plaatsen!
Lees meer..

Luxaflex houten jaloezieën 50mm

Kies voor de populaire houten jaloezieën op maat. Deze lamelbreedte van 50mm is uitermate geschikt voor middelgrote en grote ramen. Met de Luxaflex houten jaloezieën kiest u voor een veilig product. Dankzij de elektrische bediening van Luxaflex heeft u de volledige controle over uw houten jaloezieën 50mm. Bovendien zijn de Luxaflex houten jaloezieën op maat waterafstotend door de houtsoort waarvan de jaloezieën zijn gemaakt. Daarmee zijn de jaloezieën uitstekend bestand tegen hitte en vochtigheid van kamers zoals keukens en badkamers. U voegt daarom een stijlvolle raamdecoratie aan uw badkamer of keuken toe met de Luxaflex houten jaloezieën 50mm.

Kleuren

Luxaflex biedt vele kleurmogelijkheden aan voor uw houten jaloezieën op maat. Zo kiest u bijvoorbeeld voor shine lamellen. Deze houten jaloezieën 50mm zijn voorzien van een glanslaag, waarmee uw interieur een luxe uitstraling krijgt. U kunt ook kiezen voor een iets simpelere kleur, namelijk een kleur uit de basic collectie. De basic collectie van Luxaflex is gemaakt van kunststof materiaal en heeft de uitstraling van hout en voelt aan als hout, maar is uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes. Wilt u echt een design lamel? Dan kiest u voor de art collectie van Luxaflex. Deze handgeverfde lamellen bevatten een opvallend kleurverloop.

Bent u benieuwd naar de kleurmogelijkheden, uitvoeringen en bedieningen van de Luxaflex houten jaloezieën? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms! U kunt het product hier uitgebreid bekijken en natuurlijk al uw vragen stellen. Onze showroom bevindt zich in Naarden (Noord-Holland) en Barendrecht (Zuid-Holland).