Houten jaloezieën 50mm Luxaflex

[[filter_text.title]]

De 50mm houten jaloezieën zijn het meest gewild. Deze lamelbreedte is uitermate geschikt voor middelgrote en grote ramen. U bedient de Luxaflex houten jaloezieën elektrisch, tegelijkertijd is deze bediening met oog voor kindveiligheid ontworpen. U stelt deze Luxaflex houten jaloezieën 50mm eenvoudig online samen bij INHUIS Plaza.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Luxaflex houten jaloezieën 50mm

Kies voor de populaire houten jaloezieën op maat. Deze lamelbreedte van 50mm is uitermate geschikt voor middelgrote en grote ramen. Met de Luxaflex houten jaloezieën kiest u voor een veilig product. Dankzij de elektrische bediening van Luxaflex heeft u de volledige controle over uw houten jaloezieën 50mm. Bovendien zijn de Luxaflex houten jaloezieën op maat waterafstotend door de houtsoort waarvan de jaloezieën zijn gemaakt. Daarmee zijn de jaloezieën uitstekend bestand tegen hitte en vochtigheid van kamers zoals keukens en badkamers. U voegt daarom een stijlvolle raamdecoratie aan uw badkamer of keuken toe met de Luxaflex houten jaloezieën 50mm.

Kleuren

Luxaflex biedt vele kleurmogelijkheden aan voor uw houten jaloezieën op maat. Zo kiest u bijvoorbeeld voor shine lamellen. Deze houten jaloezieën 50mm zijn voorzien van een glanslaag, waarmee uw interieur een luxe uitstraling krijgt. U kunt ook kiezen voor een iets simpelere kleur, namelijk een kleur uit de basic collectie. De basic collectie van Luxaflex is gemaakt van kunststof materiaal en heeft de uitstraling van hout en voelt aan als hout, maar is uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes. Wilt u echt een design lamel? Dan kiest u voor de art collectie van Luxaflex. Deze handgeverfde lamellen bevatten een opvallend kleurverloop.

Bent u benieuwd naar de kleurmogelijkheden, uitvoeringen en bedieningen van de Luxaflex houten jaloezieën? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms! U kunt het product hier uitgebreid bekijken en natuurlijk al uw vragen stellen. Onze showroom bevindt zich in Naarden (Noord-Holland) en Barendrecht (Zuid-Holland).