Houten jaloezieën 50mm

Houten jaloezieën 50 mm op maat 

Houten jaloezieën zijn een populair product van dit moment. Doordat ze in verschillende lamelbreedtes te bestellen zijn, passen ze in iedere woning. De meest populaire breedte van houten jaloezieen is 50 mm. Ze zijn geschikt voor 90% van de raampartijen.
  

Merken houten jaloezieen 50 mm

Houten jaloezieën worden door verschillende merken geleverd en zijn in verschillende kwaliteiten te bestellen. INHUIS Plaza levert houten jaloezieën van het merk INHUIS, Verano en Luxaflex. 

INHUIS - Houten jaloezieën 50 mm -
De houten jaloezieen 50 mm van het merk INHUIS worden gemaakt van diverse hout materialen waaronder  Basswood (lindehout), Bamboe en Abachi hout. De jaloezieën zijn in verschillende prijscategorieën te bestellen namelijk in de modern, traditional en exclusive collectie. 

Luxaflex - Houten jaloezieën 50 mm -
Luxaflex levert diverse houten jaloezieën van de materialen kunststof, Bamboe en andere houtsoorten. De verschillende materialen houten jaloezieen 50 mm zijn in diverse prijscategorieën te bestellen. Ben je op zoek naar goedkope houten jaloezieën? Kies dan voor de kunststof houten jaloezieën. 

Verano - Houten jaloezieën 50 mm - [alleen in de showrooms] 
De houten jaloezieën 50 mm van het merk Verano worden gemaakt van Basswood, Bamboe, Rustig Wood, Pure Wood en Exotic Wood. Bamboe jaloezieën zijn licht van gewicht, terwijl de Basswood jaloezieën iets zwaarder aanvoelen.


Kleuren houten jaloezieen 50 mm

De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: witte jaloezieënzwarte jaloezieëngrijze jaloezieën of taupe jaloezieën. Door de uitgebreide collectie raamdecoratie die we aanbieden zit er altijd iets bij waarnaar je opzoek bent. 

Levertijd van houten jaloezieen 50 mm

De levertijd van jaloezieën van hout 50 mm is ongeveer 10 werkdagen. Naar vanzelfsprekendtijd wordt de levertijd langer wanneer de ramen nog moeten worden ingemeten door onze ervaren productspecialisten. Je wordt hier altijd van op de hoogte gehouden. 
 

Stel je eigen houten jaloezieen 50 mm samen

Ben je op zoek naar houten jaloezieën 50 mm? Je kunt de jaloezieën via de website eenvoudig samenstellen. Kies voor je kleur, kies voor een ladderband of ladderkoord en kies voor een bedieningswijze. Ben je benieuwd naar welke opties er allemaal zijn? Start de configurator en ontdek het zelf!

Twijfel je over de kleur van de lamellen? Vraag dan een gratis kleurstaal aan van de houten jaloezieën via de website. De kleurstalen heb je binnen een werkdag in huis!

De 50mm houten jaloezie is niet voor niets ons meest verkochte product! Doordat de lamelbreedte van deze jaloezieën net iets breder is, geeft dit een robuuste uitstraling aan iedere ruimte. De verschillende stijlen hout en de verschillende kleuren passen in ieder interieur.

Kies je voor een ladderkoord of ladderband in dezelfde kleur of een contrasterende kleur? Speel net zo lang totdat het product helemaal naar jouw zin is. Deze houten jaloezieën zorgen voor net dat beetje extra uitstraling in jouw huis!