Houten jaloezieën 50mm

[[filter_text.title]]

De INHUIS houten jaloezieën van 50mm zijn de populairste houten jaloezieën. Deze jaloezieën geven uw interieur een warme en tegelijkertijd moderne uitstraling. De 50mm houten jaloezieën van INHUIS worden in eigen fabriek geproduceerd, waardoor de jaloezieën tegen een lage prijs kunnen worden aangeboden. Bovendien hebben deze houten jaloezieën een snelle levertijd. U stelt deze jaloezieën bij INHUIS Plaza eenvoudig online samen.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

50mm houten jaloezieën op maat

Voor een robuuste, stoere uitstraling van uw interieur kiest u voor een brede lamel, namelijk houten jaloezieën 50mm. Voor de 50mm houten jaloezieën kiest u voor een traditionele, moderne, retro of exclusive uitvoering. Bovendien heeft u keuze uit diverse houtsoorten, zoals Bamboe, Abachi en Basswood. Voor een exclusieve uitstraling van uw interieur kiest u voor de exclusive uitvoering, dankzij de prachtige nerfstructuur geeft u uw woning een natuurlijke uitstraling. Bovendien kunt u kiezen om een ladderkoord of ladderband toe te voegen aan de houten jaloezieën. Met een ladderband in dezelfde kleur als de jaloezie of een kleur naar keuze maakt u de houten jaloezieën extra robuust. De minimale en maximale afmetingen van de 50mm houten jaloezie op maat is afhankelijk van de uitvoering en het merk. De houten jaloezieën op maat worden aangeboden door de merken Luxaflex, Verano, Copa en het eigen INHUIS merk. U profiteert van een snelle levertijd met het eigen INHUIS merk, omdat deze producten rechtstreeks uit eigen fabriek worden geleverd.

Bestel uw 50mm houten jaloezie op maat

U kunt de 50mm houten jaloezieën eenvoudig online bestellen. Bovendien wordt de houten jaloezie gratis thuisbezorgd. Bij het product zelf vindt u zoveel mogelijk informatie over het product. Mocht u toch nog vragen hebben over de houten jaloezie, kunt u deze natuurlijk altijd stellen! U kunt ons mailen, bellen of chatten via de website. Echter hebben wij ook twee showrooms, één in Naarden (Noord-Holland) en één in Barendrecht (Zuid-Holland). Hier bent u altijd welkom om de houten jaloezieën in het echt te bekijken en uw vragen te stellen aan een deskundige. Afhankelijk van het merk varieert de garantie op het product van twee tot vijf jaar.