Houten jaloezieën 25mm

Bestaat je ruimte uit kleinere raampartijen waarvoor je op zoek bent naar houten jaloezieën? Dan zijn de 25mm jaloezieën op maat de perfecte oplossing voor jou! Doordat deze lamellen smal zijn, laten ze het raam optisch groter lijken en zorgen ze voor een subtiele en elegante uitstraling.

Je kunt binnen onze collectie houten jaloezieën kiezen uit verschillende stijlen, zodat er altijd wel een jaloezie is die mooi bij de inrichting van jouw woning of bedrijfsruimte past. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en bestel je eenvoudig online.

De 25 mm jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de houtsoorten Basswood en Abachi en worden verkocht door de merken INHUIS en BECE. Deze houtsoorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de uitgebreide collectie houten jaloezieën die wij aanbieden, zit er altijd iets bij waar jij naar opzoek bent.

Heb je hulp nodig bij het inmeten van je ramen? Gebruik dan de handige meetinstructie op onze website. Wil je liever 100% meetgarantie hebben voor je houten jaloezieën van 25mm? Schakel dan de professionals van INHUIS Plaza in