Houten jaloezieën 25mm

[[filter_text.title]]

De INHUIS houten jaloezieën van 25mm creëren een warme, natuurlijke sfeer in uw woning. Dankzij de smalle lamelbreedte zijn deze houten jaloezieën zeer geschikt voor kleine raampartijen of een draaikiepraam. Met de houten jaloezieën van INHUIS bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding, aangezien deze jaloezieën rechtstreeks uit eigen fabriek worden geleverd. Bovendien bent u zeker van een snelle levering.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Houten jaloezieën 25mm

Voor kleine raampartijen of een draaikiepraam zijn houten jaloezieën met een smalle lamelbreedte een geschikte oplossing. Dankzij de smalle lamelbreedte bevat de houten jaloezie meer lamellen dan bij een grove lamelbreedte. De houten jaloezieën van 25mm zijn leverbaar van de merken Verano, Luxaflex, Copa en ons eigen merk INHUIS. Met ons eigen INHUIS merk bent u verzekerd van een snelle levering, aangezien de producten uit eigen fabriek worden geleverd. De houten jaloezieën 25mm kunt u speciaal op maat laten maken. Bovendien kunt u de houten jaloezieën volledig samenstellen naar uw wensen. U kiest de kleur, juiste afmetingen, uitvoering en bediening.

Bestel uw houten jaloezieën van 25mm op maat

Heeft u niet genoeg informatie over het product of wilt u meer weten over de 25mm houten jaloezieën? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij zijn op werkdagen bereikbaar via e-mail, online chat en telefonisch. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! Bovendien kunt u altijd het product in het echt komen bewonderen in een van onze showrooms. Uiteraard staan onze deskundigen ook daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! Onze showrooms bevinden zich in Naarden (Noord-Holland) en Barendrecht (Zuid-Holland).

Bent u nieuwsgierig naar de 25mm houten jaloezieën op maat? Neem dan gerust een kijkje op onze website en vind hier meer informatie over de producten, inclusief veel sfeerafbeeldingen!