Houten jaloezieën 25mm

[[filter_text.title]]

De INHUIS houten jaloezieën van 25mm creëren een warme, natuurlijke sfeer in uw woning. Dankzij de smalle lamelbreedte zijn deze houten jaloezieën zeer geschikt voor kleine raampartijen of een draaikiepraam. Met de houten jaloezieën van INHUIS bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding, aangezien deze jaloezieën rechtstreeks uit eigen fabriek worden geleverd. Bovendien bent u zeker van een snelle levering.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Houten jaloezieën 25mm

Voor kleine raampartijen of een draaikiepraam zijn houten jaloezieën met een smalle lamelbreedte een geschikte oplossing. Dankzij de smalle lamelbreedte bevat de houten jaloezie meer lamellen dan bij een grove lamelbreedte. De houten jaloezieën van 25mm zijn leverbaar van de merken Verano, Luxaflex, Copa en ons eigen merk INHUIS. Met ons eigen INHUIS merk bent u verzekerd van een snelle levering, aangezien de producten uit eigen fabriek worden geleverd. De houten jaloezieën 25mm kunt u speciaal op maat laten maken. Bovendien kunt u de houten jaloezieën volledig samenstellen naar uw wensen. U kiest de kleur, juiste afmetingen, uitvoering en bediening.

Bestel uw houten jaloezieën van 25mm op maat

Heeft u niet genoeg informatie over het product of wilt u meer weten over de 25mm houten jaloezieën? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij zijn op werkdagen bereikbaar via e-mail, online chat en telefonisch. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! Bovendien kunt u altijd het product in het echt komen bewonderen in een van onze showrooms. Uiteraard staan onze deskundigen ook daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! Onze showrooms bevinden zich in Naarden (Noord-Holland) en Barendrecht (Zuid-Holland).

Bent u nieuwsgierig naar de 25mm houten jaloezieën op maat? Neem dan gerust een kijkje op onze website en vind hier meer informatie over de producten, inclusief veel sfeerafbeeldingen!