HOUTEN JALOEZIE 50MM VERANO SAMENSTELLEN

U bent bij INHUIS Plaza aan het juiste adres voor de Verano houten jaloezieën van 50 mm. De houten lamellen van de Verano jaloezie zijn 50mm breed en verkrijgbaar in liefst 44 verschillende kleuren. De minimale afmetingen van de 50mm Verano houten jaloezieën zijn 40 cm bre... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Houten jaloezie 50mm Verano OP MAAT

Wij bieden houten jaloezieën aan in verschillende lamelbreedtes. De 50mm lamel is de meest gekozen lamelbreedte van het merk Verano.

Ons aanbod 50mm Verano houten jaloezieën

U kunt deze houten lamellen van 50mm bestellen tot maximaal 260 cm breed. U kunt kiezen uit standaard kleuren zoals wit, zwart, grijs, taupe en antraciet maar ook diverse andere natuurlijke tinten. U kunt deze dus volledig afstemmen op uw smaak. De houten lamellen worden geleverd met een montagehandleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u deze kunt bevestigen. U kunt deze houten jaloezieën zowel in de dag als op de dag plaatsen. Wilt u de houten jaloezieën van Verano bevestigen op een draai- of kiepraam of deur? Kies dan voor 50 mm Verano houten jaloezieën met zijgeleiding.

Pluspunten en Minpunten

  • 2 jaar garantie
  • Afwerking mogelijk met sierkoof
  • Meest verkochte maat houten jaloezieën
  • Mooi afgewerkt met een onderlat
  • Voor kleine, middelgrote en grote ramen
  • Kies voor een robuuste en stoere uitstraling
  • Geen minpunten

Houten jaloezie 50mm Verano

U bent bij INHUIS Plaza aan het juiste adres voor de Verano houten jaloezieën van 50 mm. De houten lamellen van de Verano jaloezie zijn 50mm breed en verkrijgbaar in liefst 44 verschillende kleuren. De minimale afmetingen van de 50mm Verano houten jaloezieën zijn 40 cm breed bij 20 cm hoog. De maximale afmetingen zijn 260 cm breed bij 300 cm hoog. Dit is echter wel afhankelijk van de kleur, niet alle kleuren zijn leverbaar tot 260 cm breed.

Uw 50mm Verano houten jaloezieën samenstellen

U kunt uw 50mm Verano houten jaloezie samenstellen naar eigen inzicht en wensen door deze te voorzien van bijvoorbeeld een ladderband of een ladderkoord. Met een ladderband creëert u door het natuurlijke product een robuuste en stoere sfeer. Wilt u een minimalistische of moderne oplossing voor uw Verano jaloezie? Kies dan voor de Verano houten jaloezieën van 50 mm met een ladderkoord. U bepaalt zelf hoeveel daglicht u in huis hebt door met de koorden te spelen. U kunt de 50mm Verano houten jaloezieën op en neer laten, of kantelen door middel van het bedieningskoord.

Uw houten jaloezie wordt standaard geleverd met een houten sierkoof in dezelfde kleur als uw lamellen. De sierkoof is uitgerust met hoeken als u op de dag besteld en zonder als u in de dag besteld. De houten sierkoof is eenvoudig te monteren en te verwijderen door speciale magneten.

25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 19x27mm

 

 

onderlat hxd 15x25mm

50mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x57mm

 

 

onderlat hxd 15x50mm.

                              
Let op: de productdiepte wijkt af van bovenstaande waarden na montage. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. De beugel is zichtbaar aan de straatzijde. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels enkel voor plafondmontage beschikbaar.

Ja, de zijkanten van de houten lamellen worden in dezelfde kleur gekleurd als uw lamellen.

Pakkethoogte: de hoogte van een jaloezie als deze helemaal is opgetrokken.

Pakkethoogte houten jaloezie 25mm

Jaloezie hoogte

Pakkethoogte

50 cm

10,5cm

100 cm

17 cm

Pakkethoogte houten jaloezie 50mm

Jaloeziehoogte

Pakkethoogte

Met ladderband

50 cm

13,1 cm

13,6 cm

100 cm

17,2 cm

18,2 cm

150 cm

21,3 cm

22,8 cm

200 cm

25,4 cm

27,4 cm

250 cm

29,5 cm

32 cm

300 cm

33,6 cm

36,6 cm

350 cm

37,7 cm

41,2 cm

400 cm

41,8 cm

45,8 cm

Tot 85 cm 2 stuks
Tot 150 cm 3 stuks
Tot 210 cm 4 stuks
Tot 270 cm 5 stuks
Tot 290cm 6 stuks

Onze houten jaloezieën worden veelvuldig in badkamers gebruikt, maar zijn niet specifiek geschikt gemaakt voor gebruik in deze "vochtige" ruimten. Het vochtgehalte in badkamers kan erg verschillen; om deze reden wordt elke verantwoordelijkheid van INHUIS Plaza uitgesloten bij gebruik in deze ruimten.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

Abachihout is een Afrikaanse houtsoort welke lichter van gewicht is dan Basswood. Het abachihout is dikker in vergelijking dan Basswood en kan om deze reden breder geleverd worden. Het gebruik van Abachihout wordt met name geadviseerd voor ramen tussen 240 en 300 cm breed. 
Bij het Abachihout (Traditioneel en Exclusive) is een houtnerf zichtbaar. Bij Basswood (modern) is dit niet het geval, dit is een strakke lamel.

Het plaatsen van een houten jaloezie direct boven een warmtebron is niet aan te raden. Hoewel de gebruikte houtsoorten (Basswood of Abachihout) zeer stabiel kunnen worden genoemd, blijft hout een natuurproduct wat onder invloed van vocht en warmteverschillen kan krimpen of uitzetten.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze houten jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Wij nemen orders na ontvangst vrijwel direct in productie. Zo garanderen wij een korte levertermijn. Zolang er nog geen materiaal voor uw order is verwerkt, kan uw order gewijzigd of geannuleerd worden. Voor het doorgeven van een orderwijziging of een annulering kunt u het contactformulier gebruiken op onze website of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Vermeld uw factuurnummer, klantnummer en de gewenste aanpassing. Indien er nog geannuleerd kan worden, krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. Heeft u betaald met iDEAL of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

Op de meeste producten geldt uitsluitend de wettelijke garantie. U kunt de garantievoorwaarden vinden door hier te klikken. Het garantietermijn verschilt per product en is afhankelijk van het merk dat u kiest.

INHUIS Plaza en haar vervoerders gaan zorgvuldig om met uw producten. Indien er onverhoopt toch iets mis gaat bij ontvangst of na gebruik dan kunt u dit aan ons doorgeven. Indien uw klacht gegrond is, zorgen wij dat deze snel en adequaat wordt afgehandeld. Kijk hoe te handelen op onze klantenservice pagina.

De instellingen van uw computer kunnen de weergave van kleuren op uw scherm beïnvloeden. Daarnaast is het moeilijk een stof te beoordelen zonder deze in werkelijkheid te zien. Om die redenen adviseren wij u altijd stalen aan te vragen. Zo voorkomt u teleurstellingen over kleur of materiaalkeuze. Kleurstalen aanvragen is helemaal gratis! 

Ja! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u de stalen gratis aan. U bestelt de stalen eenvoudig bij elk product. Kies de kleur naar keuze en druk op het knopje ‘kleurstaal aanvragen’. 

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

INHUIS Plaza biedt u verschillende mogelijkheden voor afwijkende raamvormen. Denk bijvoorbeeld aan rond, trapezium, driehoek en ovaal. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. 

Het is mogelijk om de producten te zien voor u een bestelling plaatst bij INHUIS Plaza.

U bent van harte welkom in onze showroom in Barendrecht of Naarden. Ons adres is Londen 18, 2993 LA Barendrecht of Rubberstraat 12, 1411 AL Naarden. Tevens kunt u van vrijwel alle producten gratis kleurstalen bestellen zodat u thuis ook de kleur goed kunt bekijken voordat u een bestelling plaatst.

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

Alle producten die worden aangeboden via INHUIS Plaza zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd door gerenommeerde productiebedrijven. Wij voeren voornamelijk raamdecoratie onder een private label zodat wij niet gebonden zijn aan adviesprijzen en u dus de laagste prijs kunnen bieden. Alle INHUIS raamdecoratie producten worden geproduceerd in eigen fabriek.

De standaard levertijd is circa 10 tot 15 werkdagen voor alle producten, tenzij anders vermeld bij het plaatsen van uw order. Indien een levertijd afwijkt van de levertijd in de order ontvangt u binnen enkele werkdagen na order bericht. Bij een verwachte overschrijding van de levertijd welke niet meer redelijk kan worden geacht, heeft u altijd de mogelijkheid uw order kosteloos te annuleren.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Gezien het karakter van het maatproduct maken wij kosten zodra uw order in productie gaat. Wij werken om die reden met vooruitbetaling.

Daarnaast is het mogelijk om 30% aan te betalen en het restant te betalen bij afleveren (rembours). Hiervoor rekenen wij € 19,50 extra.

De collectie omvat een grote hoeveelheid kleuren en materialen, een beperkt deel tonen wij op de website. Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 50 mm
Afmetingen bovenbak: 59 mm h x 51mm b
Afmetingen onderlat: 50 mm h x 21mm b
Maximaal leverbare afmetingen: 260 cm breed en 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed en 20 cm hoog
Afwerking: Ladderband of ladderkoord
Opties: Zijgeleiding
Koof: Wordt standaard geleverd met koof in de kleur van de jaloezie
Montage: In de dag of op de dag