Voorzethorren

[[filter_text.title]]

Voorzethorren zijn zeer eenvoudig te monteren en geschikt voor zowel ramen en deuren. Met een voorzethor kunt u genieten van frisse lucht zonder last te hebben van insecten in uw woning. Een voorzethor is de uitkomst voor naar buiten draaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen. U heeft keuze uit verschillende soorten voorzethorren met de standaard gaasstructuur of een plissé gaas.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE


Uitstekend

9.1 van 0 - 10
835 Klantenbeoordelingen op
2017-05-19
Goede service
Na een globale invulling op de website een offerte aangevraagd. We wilde graag dat iemand kwam inmeten. Vrij snel een afspraak voor inmeten. Dat werd goed en vakkundig gedaan. Zelfs voor de rolluiken kwam de buitendienst medewerker extra geweest om te meten. Volgende dag de kleuren allemaal uitgekozen. Levering zou ong. 4 weken duren. Echter met 2 wekennwerd er al gebeld dat als binnen was. En halve week later hing alles. Hebben ze snel en vakkundig gedaan
Lees meer..

Voorzethor op maat

Voorzethorren zijn vaste horren en ideaal voor ramen en deuren. Het stelt u in staat om te genieten van het heerlijke buitenleven zonder last te hebben van insecten in uw huis. Een voorzethor is de uitkomst voor naar buiten draaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen.

Afhankelijk van de toepassing van uw voorzethor bepaalt u de bevestiging aan de binnenkant of buitenkant van het kozijn. Het voorzet raamhor kan alleen “op de dag” worden gemonteerd. Dit kan wel zowel binnen als buiten. U monteert het voorzethor eenvoudig dankzij een klemsysteem met montageclips. Deze monteert u dus op het kozijn, oftewel op de dag. INHUIS Plaza biedt u voorzethorren van de merken Unilux, Luxaflex en ons huismerk INHUIS. U heeft keuze uit verschillende soorten gaas zoals een standaard of een plisse voorzethor. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende systeemkleuren. 

Alle voorzethorren worden volledig voor u op maat gemaakt. Heeft u hulp nodig bij het opmeten? Lees eerst zorgvuldig onze meetinstructie voor horren door.

Voordelen van een voorzethor op maat

  • Een voorzethor is zowel binnen als buiten te plaatsen.
  • Een voorzethor heeft een eenvoudige montage met montageclips.
  • Een voorzethor is ideaal om insecten te weren.
  • Een voorzethor is zeer stevig.
  • Een voorzethor heeft een mooi vormgegeven profielen.
  • Een voorzethor heeft weerbestendig gaas.