Voorzethorren

[[filter_text.title]]

Voorzethorren zijn zeer eenvoudig te monteren en geschikt voor zowel ramen en deuren. Met een voorzethor kunt u genieten van frisse lucht zonder last te hebben van insecten in uw woning. Een voorzethor is de uitkomst voor naar buiten draaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen. U heeft keuze uit verschillende soorten voorzethorren met de standaard gaasstructuur of een plissé gaas.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Voorzethor op maat

Voorzethorren zijn vaste horren en ideaal voor ramen en deuren. Het stelt u in staat om te genieten van het heerlijke buitenleven zonder last te hebben van insecten in uw huis. Een voorzethor is de uitkomst voor naar buiten draaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen.

Afhankelijk van de toepassing van uw voorzethor bepaalt u de bevestiging aan de binnenkant of buitenkant van het kozijn. Het voorzet raamhor kan alleen “op de dag” worden gemonteerd. Dit kan wel zowel binnen als buiten. U monteert het voorzethor eenvoudig dankzij een klemsysteem met montageclips. Deze monteert u dus op het kozijn, oftewel op de dag. INHUIS Plaza biedt u voorzethorren van de merken Unilux, Luxaflex en ons huismerk INHUIS. U heeft keuze uit verschillende soorten gaas zoals een standaard of een plisse voorzethor. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende systeemkleuren. 

Alle voorzethorren worden volledig voor u op maat gemaakt. Heeft u hulp nodig bij het opmeten? Lees eerst zorgvuldig onze meetinstructie voor horren door.

Voordelen van een voorzethor op maat

  • Een voorzethor is zowel binnen als buiten te plaatsen.
  • Een voorzethor heeft een eenvoudige montage met montageclips.
  • Een voorzethor is ideaal om insecten te weren.
  • Een voorzethor is zeer stevig.
  • Een voorzethor heeft een mooi vormgegeven profielen.
  • Een voorzethor heeft weerbestendig gaas.