Rolhorren

[[filter_text.title]]

Omdat wij maatwerk rolhorren leveren, kunt u deze naar wens samenstellen voor bijvoorbeeld uw schuifpui, raam, dakraam of deur. Deze wordt kant en klaar en perfect op maat gratis bij u afgeleverd. Dit klassieke model is online te bestellen voor verschillende type deuren en ramen, zoals dakramen en draai- kiepramen. Rolhorren zijn van boven naar beneden te bedienen. Hierdoor is de rolhor van INHUIS ook ideaal voor grote ramen en deuren.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Rolhor op maat

Voor een rolhor op maat bent u bij INHUIS Plaza aan het juiste adres. Naast huismerk INHUIS bieden wij ook rolhorren op maat aan van Unilux en Luxaflex. De rolhor is zowel op als in de dag te monteren en is online op maat te bestellen tot maximaal 1,8 meter breed en 1,8 meter hoog.

Omdat wij maatwerk rolhorren leveren kunt u deze naar wens samenstellen voor bijvoorbeeld uw schuifpui, raam, dakraam of deur. Deze wordt kant en klaar en perfect op maat gratis bij u afgeleverd. Dit klassieke model is online te bestellen voor verschillende type deuren en ramen zoals dakramen, draaikiepramen, draairamen, dakramen en schuiframen. Rolhorren zijn van boven naar beneden te bedienen. Hierdoor is de rolhor van INHUIS ook ideaal voor grote ramen en deuren.

Rolhor voor dakraam of schuifpui

Voor een dakraam is een rolhor zowel in het kozijn als op het kozijn te monteren. Voor dakramen is het handig om de hor op het kozijn te plaatsen, zodat uw raam dan nog volledig geopend kan worden. De rolhor voor dakramen is speciaal gemaakt op de maatvoeringen van dak- of tuimelramen. Wanneer u voor op maat gemaakte rolhorren kiest, kunt u deze naar wens samenstellen. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en soorten gaasdoeken.

Bediening van de rolhor

De rolhor rolt u makkelijk op en af. Standaard wordt de hor geleverd met grijs gaas. U kunt zelf kiezen of u de roldeur wenst met een wit profiel of een bruin profiel. INHUIS Plaza heeft voor elk budget de juiste horren in het assortiment. De montage is vrij eenvoudig dankzij de montage instructies. Van belang is wel dat u de juiste maten aan ons doorgeeft. Met een rolhor van INHUIS haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Wij bieden u altijd advies op maat en leveren de bestelling gratis en snel bij u af. Heeft u nog vragen? Onze ervaren productexperts staan u graag telefonisch, via de chatfunctie en in onze showrooms in Naarden en Barendrecht te woord.

Voordelen van een rolhor op maat

  • Een rolhor houdt insecten buiten.
  • Een rolhor is eenvoudig te bedienen.
  • Een rolhor is geschikt voor dakramen, ramen en deuren. 
  • Een rolhor is wind- en tochtvast.