Crazy Summerdeals: 20% korting!

ROLHOR SUPER PLUS | UNILUX SAMENSTELLEN

De raamrolhor Super+ van Unilux is een luxere uitvoering dan de Basic rolhor. De raamrolhor Super+ van Unilux oog elegant. De raam rolhor is voorzien van onzichtbare gaasopsluiting. Deze onzichtbare gaasopsluiting zorgt ervoor dat het gaas netjes in de geleiders blijft gespa... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Rolhor Super Plus | Unilux OP MAAT

U kunt de kleur van uw Super+ raam rolhor volledig zelf bepalen. Wij bieden standaard ralkleuren aan in de tinten wit, crème wit, antraciet, bruin, zilvergrijs. Echter kunt u tegen een meerprijs zelf voor een alternatieve RAL-kleur kiezen. Hierdoor is het mogelijk deze op uw wensen te laten aansluiten. U bent met de Raamrolhor Super+ van Unilux voorzien van een duurzaam en gebruikersvriendelijk product. Op de horren van Unilux ontvangt u een garantie van vijf jaar. Uiteraard wordt de Super+ Raamrolhor van Unilux speciaal voor u op maat gemaakt.

Pluspunten en Minpunten

  • Geschikt voor ramen met hoge windbelasting
  • 5 jaar garantie
  • Inclusief speedreducer en schuifvergrendeling
  • Luxe afgerwerkt
  • Geen minpunten

Rolhor Super Plus | Unilux

De raamrolhor Super+ van Unilux is een luxere uitvoering dan de Basic rolhor. De raamrolhor Super+ van Unilux oog elegant. De raam rolhor is voorzien van onzichtbare gaasopsluiting. Deze onzichtbare gaasopsluiting zorgt ervoor dat het gaas netjes in de geleiders blijft gespannen, zodat het gaas niet uit de geleiders kan raken. De raamrolhor Super+ van Unilux is geschikt voor draairamen, draai-kiepramen en dakramen met een maximale breedte van 1,6 meter en een maximale hoogte van 2 meter.

Uitvoering Unilux Super+ raamrolhor

De Unilux Super+ raamrolhor wordt standaard geleverd met een speed reducer, deze speed reducer zorgt ervoor dat de hor langzaam oprolt en een harde klap voorkomt. De Unilux Super+ raamrolhor is uitermate geschikt voor ramen met hoge windbelasting, door het RVS gaasopsluiting systeem. Dit systeem verlengt tevens de levensduur van uw raamrolhor Super+ van Unilux.

Voordelen van de raamrolhor Super+ van Unilux

De bediening van de raamrolhor is vriendelijk doordat de bediening is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. U kunt ervoor kiezen om de Unilux hor in de dag of op de dag te monteren, bij “in de dag” montage zit een borstel om zelfs de kleinste kieren volledig te dichten. De aluminium cassette van de Raamrolhor Super+ is volledig gesloten en het gaas zit met een speciaal doek geseald om de RVS staf. De insecten krijgen geen enkele kans om binnen te komen, omdat het gaas hierdoor altijd in de geleiders blijft.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 160 cm
Maximale hoogte: 200 cm
RAL-kleuren: Wit, crèmewit, antraciet, bruin en zilvergrijs
Standaarduitvoering: Geleverd met speedreducer
Met RVS Stift gaasopsluiting
Schuifvergrendeling
Geschikt voor: Draairaam naar binnen
Draairaam naar buiten
Draaikiepraam
Dakraam
Montage: In de dag en op de dag
Opties: RAL-kleuren (meerprijs)