Crazy Summerdeals: 20% korting!

ENKELE PLISSE HORDEUR UNILUX SAMENSTELLEN

Met de Unilux enkele plisse hordeur kunt u ervoor zorgen dat er geen insecten of ongewenst gedierte via uw draaideur of schuifpui binnen komen. Het strakke design en gevouwen gaas zorgt ervoor dat de plissé hordeur goed aansluit in het kozijn. Door de plisse stof neemt de p... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Enkele plisse hordeur Unilux OP MAAT

De enkele plisse hordeur van Unilux is eenvoudig te plaatsen en kan zonder hulpprofielen gemonteerd worden. Zowel in de dag, als op de dag. De strakke vormgeving van de plisse hordeur zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. Uitermate geschikt voor deuren van maximaal 180 cm breed.

Voordelen van de Unilux plisse hordeur enkel

De diverse kleuren die worden aangeboden voor de enkele plissé hordeur zorgen ervoor dat de plissé hordeur altijd aansluit op uw wensen. De plissé hordeur van Unilux wordt voor u op maat gemaakt en deze kunt u zorgeloos laten opmeten en monteren door de specialisten van INHUIS. Op de Unilux plisse hordeur ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Pluspunten en Minpunten

  • Eenvoudig te plaatsen zonder hulpprofielen
  • Montage in de dag of op de dag
  • Geschikt voor een draaideur en schuifpui
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Enkele plisse hordeur Unilux

Met de Unilux enkele plisse hordeur kunt u ervoor zorgen dat er geen insecten of ongewenst gedierte via uw draaideur of schuifpui binnen komen. Het strakke design en gevouwen gaas zorgt ervoor dat de plissé hordeur goed aansluit in het kozijn. Door de plisse stof neemt de plisse hordeur als de open is, aar weinig ruimte in beslag. De plissé hordeur is leverbaar in maximale afmetingen van 180 cm breed en 290 cm hoog.

Uitvoering Unilux plissé hordeur enkel

U bent met de Unilux enkele plissé hordeur voorzien van een veilig product, aangezien de hordeur in gewenste positie blijft staan en niet terug klapt. De Unilux enkele plissé hordeur kan in de dag of op de dag gemonteerd worden. Er zijn vijf verschillende RAL-kleuren waaruit u kunt kiezen om uw enkele plissé hordeur samen te stellen, namelijk: wit, crème wit, antraciet, bruin en zilvergrijs. Naast deze standaard kleuren is het ook mogelijk om te kiezen uit alternatieve RAL-kleuren en grijs gaas in plaats van zwart gaas. Op deze manier kunt u de hordeur volledig personaliseren.

Uw plisse hordeur monteren

Zowel het cassetteprofiel als de bedieningslijst van een Plisséfit bij de enkele plisse hordeur bestaat uit een basis met een omkeerbaar hoekprofiel. Dit profiel is voorzien van een montagezijde en een mohair borstel. Afhankelijk van uw wensen worden deze profielen zo aan de basisprofielen geklikt waardoor de montagezijde en/of de mohair borstel kunnen worden veranderd van ‘op’ naar ‘in’ de dag, andersom of een combinatie hiervan.

U kunt kiezen voor een plissé hordeur of voor de standaard rolhordeur.

De inzethor is de beste optie.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 180 cm
Maximale hoogte: 290 cm
Geschikt voor: Draaideur
Schuifpui
Standaarduitvoering: Direct in- en op de dag te plaatsen
Strakke vormgeving
Strak design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn
RAL-kleuren: Wit, crème wit, antraciet, bruin en zilvergrijs
Opties: Zwarte ondergeleider
Alternatieve RAL-kleuren (meerprijs)
Grijs gaas (meerprijs)
Schuine dorpel (meerprijs)
Tussenstop / eindstop
A-strip