Plisse hordeuren

[[filter_text.title]]

Plissé hordeuren zijn strak vormgegeven en duurzaam. Hordeuren zijn zowel in als op de dag te monteren en geschikt voor verschillende type deuren. De bediening is rolstoel- en kindvriendelijk. Door het gevouwen gaas is de hor geruisloos in gebruik. De hordeur is zeer stevig en windvast waardoor deze niet met een harde klap open kan gaan. Mocht u de plissé hordeur in de winter niet willen gebruiken, kunt u deze eenvoudig demonteren.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Plisse hordeuren op maat samen te stellen

U kunt de plisse hordeur eenvoudig personaliseren door te kiezen uit verschillende kleuren, materialen en speciale opties. U kunt kiezen voor topkwaliteit van de merken Unilux en Luxaflex. Deze plissehordeur zijn uiterst eenvoudig te monteren. U kunt de plisséhordeur makkelijk demonteren in de winter, als u de hordeur niet gebruikt. De hordeuren zijn te bestellen tot 3,6 meter breed en 2,9 meter hoog. Dit betreft dan de dubbele plisse hordeur welke zeer geschikt is voor brede deuren, openslaande deuren, draaideuren en de schuifpui. U kunt ook kiezen voor een enkele plissé hordeur die leverbaar is tot 1,8 meter breed en 2,9 meter hoog.

De verticale rolhordeur is zowel in als op de dag te plaatsen. Standaard heeft u keuze uit 5 verschillende kleuren voor het frame, hierdoor past de hor altijd perfect in elk interieur. U kunt uw plisse hordeur of rolhordeur online kopen of langskomen in een van onze showrooms.

Voordelen van een plissé hordeuren op maat

Plissé hordeuren zijn strak vormgegeven en duurzaam. De plissé hordeur is het mooist en het meest effectief. Hordeuren zijn zowel in als op de dag te monteren en zeer vriendelijk in gebruik. Tevens is de hor geruisloos in gebruik door het gevouwen gaas, ook wel plissé genoemd. Hierdoor voorkomt u de harde knal als de hor open schiet. De plissé hordeur is dus ook te bedienen door kinderen.

  • Een plissé hordeur is geruisloos.
  • Een plissé hordeur is zeer geschikt voor de schuifpui en openslaande deuren.
  • Een plissé hordeur is insectenwerend.