Inzethorren

[[filter_text.title]]

Een inzethor is de perfecte oplossing voor draai-kiepramen (ook wel kiep-kantelramen genoemd). Een inzethor kan altijd blijven zitten, ook als het raam gesloten wordt. Omdat de inzethorren worden geleverd met verschillende bevestigingsmaterialen, zijn ze perfect te plaatsen in elk type raam. De inzethorren worden zonder boren of schroeven geplaatst, daarom zijn ze in vrijwel ieder type kunststof, aluminium of houten draaikiepraam te plaatsen. Inzethorren zijn ideaal voor ventilatie in huis.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Inzethorren op maat

Een inzethor is de perfecte oplossing voor draai-kiepramen (ook wel kiep-kantelramen genoemd). Een inzethor kan altijd blijven zitten, ook als het raam gesloten wordt. Omdat de inzethorren worden geleverd met verschillende bevestigingsmaterialen, zijn ze perfect te plaatsen in elk type raam. De inzethorren worden zonder boren of schroeven geplaatst, daarom zijn ze in vrijwel ieder type kunststof, aluminium of houten draaikiepraam te plaatsen. U heeft keuze uit standaard gaas of een plissé inzethor. Een raamplissé hor is handig omdat deze niet opgerold wordt. Hierdoor is de bediening geruisloos en simpel. De inklem unit is te verkrijgen in 5 standaard kleuren. Het gaas van het inzethor op maat wordt standaard in de kleur grijs geleverd.

Voordelen van een inzethor op maat

Inzethorren zijn ideaal voor ventilatie in huis. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Inzethorren zijn bij INHUIS Plaza verkrijgbaar van de merken Luxaflex en Unilux. Montage van uw hor is nog nooit zo makkelijk geweest. De hor klemt u eenvoudig in het kozijn, oftewel “in de dag”. Hierdoor kunt u de hor ook eenvoudig demonteren indien u deze niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winterperiode.

  • Een inzethor is zeer gebruiksvriendelijk.
  • Een inzethor is eenvoudig te monteren zonder te boren.
  • Een inzethor is zeer geschikt voor kozijnen met politiekeurmerk vellig wonen.
  • Een inzethor is eenvoudig te verwijderen.
  • Een inzethor is geschikt voor draai-kiepramen.
  • Een inzethor is in veel kleuren leverbaar.