Voorzethorren

Wil jij zomers graag alle insecten buiten houden, dan zijn voorzethorren een goed oplossing! Een voorzethor plaats je altijd op het kozijn, oftewel op de dag. Je kunt deze eenvoudig monteren en ook weer eenvoudig demonteren dankzij een slim klemsysteem met montageclips. Voorzethorren bieden wij aan van ons eigen merk INHUIS en van de merken Unilux en Luxaflex. 

Als je de voordelen van een voorzethor en een plisséhor in één wilt, kies dan voor een plissé voorzethor. Je kunt dan eenvoudig het gaas gedeelte openschuiven om bijvoorbeeld uw beddengoed te luchten!

Voorzethorren op maat

Voorzethorren zijn vaste horren en ideaal voor ramen en deuren. Het stelt je in staat om te genieten van het heerlijke buitenleven zonder last te hebben van insecten in uw huis. Een voorzethor is de uitkomst voor naar buiten draaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen.

Afhankelijk van de toepassing van jouw voorzethor bepaalt je de bevestiging aan de binnenkant of buitenkant van het kozijn. Het voorzet raamhor kan alleen “op de dag” worden gemonteerd. Dit kan wel zowel binnen als buiten. Je monteert het voorzethor eenvoudig dankzij een klemsysteem met montageclips. Deze monteert je dus op het kozijn, oftewel op de dag. INHUIS Plaza biedt je voorzethorren van de merken Unilux, Luxaflex en ons huismerk INHUIS. Je hebt keuze uit verschillende soorten gaas zoals een standaard of een plisse voorzethor. Daarnaast heb je keuze uit verschillende systeemkleuren.