Rolhorren

In de zomer wil je je ramen open kunnen houden zonder direct last te hebben van ongedierte in huis. Met de rolhorren van Unilux en Luxaflex houd je vliegen, muggen en ander ongedierte buiten. De rolhorren zijn van stevige kwaliteit en hebben een garantie van wel vijf jaar!

De rolhor rolt je makkelijk op en af. Standaard wordt de hor geleverd met grijs gaas. Je kunt de systeemkleur van de rolhor zelf bepalen. Kies je voor wit, créme, antraciet of zilvergrijs? Doorloop de stappen in de configurator en stel je rolhor naar wens samen.

Voordelen van een rolhor op maat

 • Een rolhor houdt insecten buiten
 • Een rolhor is eenvoudig te bedienen
 • Een rolhor is geschikt voor dakramen, ramen en deuren
 • Een rolhor is wind- en tochtvast
 • INHUIS Plaza heeft voor ieder budget horren in haar assortiment. De montage is vrij eenvoudig dankzij de montageinstructies op de website.

  Rolhor op maat

  De rolhor is zowel op als in de dag te monteren en is online op maat te bestellen tot maximaal 1,8 meter breed en 1,8 meter hoog. Omdat wij maatwerk rolhorren leveren kun je deze naar wens samenstellen voor bijvoorbeeld je schuifpui, raam, dakraam of deur. Deze wordt kant en klaar en perfect op maat gratis bij jou afgeleverd.

  Rolhor voor dakraam of schuifpui

  Voor een dakraam is een rolhor zowel in het kozijn als op het kozijn te monteren. Voor dakramen is het handig om de hor op het kozijn te plaatsen, zodat jouw raam nog volledig geopend kan worden. De rolhor voor dakramen is speciaal gemaakt op de maatvoeringen van dak- of tuimelramen. Wanneer je voor op maat gemaakte rolhorren kiest, kun je deze naar wens samenstellen.

  Met een rolhor van INHUIS haal je gegarandeerd kwaliteit in huis. Wij bieden jou altijd advies op maat en leveren de bestelling gratis en snel bij je af. Heb je nog vragen? Onze ervaren productexperts staan je graag telefonisch, via de chatfunctie en in onze showrooms in Naarden en Barendrecht te woord.