Plissé hordeur

Plissé hordeuren zijn strak vormgegeven en duurzaam. De plissé hordeur is het mooist en het meest effectief. Hordeuren zijn zowel in als op de dag te monteren en zeer vriendelijk in gebruik. 

De hor is geruisloos in gebruik door het gevouwen gaas, ook wel plissé genoemd. Hierdoor voorkom je de harde knal als de hordeur openschiet. De plissé hordeur is dus ook makkelijk te bedienen door kinderen.

Voordelen van een plissé hordeuren op maat

  • Een plissé hordeur is geruisloos
  • Een plissé hordeur is zeer geschikt voor de schuifpui en openslaande deuren
  • Een plissé hordeur weert insecten

Plisse hordeuren op maat samen te stellen

Je kunt de plisse hordeur eenvoudig personaliseren door te kiezen uit verschillende kleuren, materialen en speciale opties. Kies je voor de topkwaliteit van de merken Unilux of Luxaflex? De plissehordeuren van beide merken zijn heel eenvoudig te monteren. Je kunt de plisséhordeur makkelijk demonteren in de winter, want dan gebruik je de hordeur niet. De hordeuren zijn te bestellen tot 3,6 meter breed en 2,9 meter hoog. Dit betreft de dubbele plisse hordeur welke geschikt is voor brede deuren, openslaande deuren, draaideuren en de schuifpui. Je kunt ook kiezen voor een enkele plissé hordeur die leverbaar is tot 1,8 meter breed en 2,9 meter hoog.

De verticale rolhordeur is zowel in als op de dag te plaatsen. Standaard kun je kiezen uit 5 verschillende framekleuren, waardoor de hordeur in ieder interieur past. Bestel de plisse hordeur gemakkelijk via de webshop of kom langs in één van onze showrooms!