Inzethorren

Ventilatie in huis is prettig bij warme temperaturen. Wanneer je je raam openzet om te genieten van een briesje wind, is de kans op insecten aanzienlijk groot. Inzethorren zijn hiervoor een ideale oplossing. Je ramen staan open zonder dat je last hebt van ongedierte in huis.

Bij INHUIS Plaza kun je inzethorren bestellen van de merken Luxaflex en Unilux. De inzethor klem je eenvoudig in het kozijn, waardoor deze ook gemakkelijk te monteren en te demonteren is wanneer je hem niet gebruikt. Bijvoorbeeld in de winter.

Voordelen van een inzethor op maat

  • Een inzethor is zeer gebruiksvriendelijk.
  • Een inzethor is eenvoudig te monteren zonder te boren.
  • Een inzethor is zeer geschikt voor kozijnen met politiekeurmerk vellig wonen.
  • Een inzethor is eenvoudig te verwijderen.
  • Een inzethor is geschikt voor draai-kiepramen.
  • Een inzethor is in veel kleuren leverbaar.

Inzethorren op maat

Een inzethor is de perfecte oplossing voor draai-kiepramen (ook wel kiep-kantelramen genoemd). Een inzethor kan altijd blijven zitten, ook als het raam gesloten wordt. Omdat de inzethorren worden geleverd met verschillende bevestigingsmaterialen, zijn ze perfect te plaatsen in elk type raam. De inzethorren worden namelijk zonder boren of schroeven geplaatst, waardoor ze in ieder type kunstof, aluminium of houten draaikiepraam te plaatsen is. Je kunt kiezen voor standaard gaas of een plissé inzethor. Een raamplissé hor is handig omdat deze niet opgerold wordt. Hierdoor is de bediening geruisloos en simpel. De inklem unit is te verkrijgen in 5 standaard kleuren. Het gaas van het inzethor op maat wordt standaard in de kleur grijs geleverd.