Vitrage en Inbetween

[[filter_text.title]]

Vitrage en inbetween gordijnen zijn echte sfeermakers in de woon- en/of slaapkamer. Vitrages creëren een warme, aangename sfeer. De kleur, de plooi en het dessin maken de vitrage en inbetween gordijnen passend bij uw interieur. Bij INHUIS Plaza koopt u vitrage van zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs waarvan u jarenlang plezier hebt.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Vitrage en Inbetween gordijnen online bestellen

Zijn uw vitrages aan vervanging toe, of wilt u iets niews? Bij INHUIS Plaza bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment aan verschillende vitrages en inbetween gordijnen in verschillende kleuren. Een vitrage gordijn is gemaakt van transparante en dunne stof wat zorgt voor meer privacy. Doordat de stof licht doorlaat wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Vitragegordijnen filteren het daglicht waardoor voorbijgangers overdag vrijwel niet bij u naar binnen kunnen kijken, maar u wel uw het zicht naar buiten toe behoudt. Vitrage kan goed gecombineerd worden met overgordijnen, maar geven zelf ook een prachtige en rustgevende uitstraling aan uw interieur. De inbetween gordijnen zitten qua stof dikte tussen een vitrage en een overgordijn in. Bij de Inbetween gordijnen zijn meerdere motieven, prints, dessins en patronen mogelijk. Variërend van modern tot klassiek. U kunt ervoor kiezen een inbetween te gebruiken als vitrage of als gordijn.

Vitrage en inbetween gordijnen op maat

Bij INHUIS Plaza koopt u vitrage en inbetween gordijnen op maat. Dit betekent dat de vitrage die u bestelt, perfect hangt voor uw raam. Het enige wat u hoeft te doen is uw ramen opmeten en de maten invullen in onze calculator. Als u hierbij hulp nodig heeft, kunt u onze meetinstructies downloaden. Wanneer u  uw vitrage heeft bestelt gaan wij deze voor u maken. Vervolgens wordt de vitrage gratis bij u afgeleverd en u kunt deze dan meteen ophangen. 

Uw vitrage en inbetween gordijnen ophangen

Vitrage en inbetween gordijnen kunnen geplooid, met inslagringen of als vouwgordijn geleverd worden. Een vitragegordijn kan dus worden opgehangen door middel van verschillende ophangsystemen. Twijfelt u nog over de stof voor uw vitrages of inbetweens? Vraag eerst een gratis kleurstaal aan of kom langs in onze showroom voor een advies op maat.