Crazy Summerdeals: 20% korting!

TRADITIONAL GORDIJNEN SAMENSTELLEN

De Traditional gordijnen van INHUIS hebben een geweven structuur. Het materiaal van de Traditional gordijnen is van 100% polyester. Het Traditional gordijn van INHUIS is verkrijgbaar in 4 mooie traditionele kleuren en kunt u op maar samenstellen in diverse uitvoeringen. ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Traditional gordijnen OP MAAT

De traditionele gordijnen collectie bestaat uit stijlvolle natuurlijke kleuren. De stof van de INHUIS traditional gordijnen is ook zeer geschikt voor vouwgordijnen. Uw gordijnen worden op maat gemaakt. Op de INHUIS traditional gordijnen heeft u een garantie van twee jaar. De INHUIS Traditional gordijnen hebben een krimptolerantie van 1%. Dit houdt in dat de Traditional stof nauwelijks krimpt.

Pluspunten en Minpunten

  • 4 traditionele kleuren leverbaar
  • 2 jaar garantie
  • Op maat gemaakt
  • Stijlvolle kleuren
  • Geen minpunten

Traditional gordijnen

De Traditional gordijnen van INHUIS hebben een geweven structuur. Het materiaal van de Traditional gordijnen is van 100% polyester. Het Traditional gordijn van INHUIS is verkrijgbaar in 4 mooie traditionele kleuren en kunt u op maar samenstellen in diverse uitvoeringen.

Uitvoering Traditional gordijnen

De Traditional gordijnen van INHUIS zijn te maken in banen van 145 cm breed. De traditionele gordijnen worden naar uw wensen op maat gemaakt. Wat betreft de afwerking heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. U kunt voor uw Traditional gordijnen bijvoorbeeld kiezen uit een enkele plooi, een dubbele plooi of een wave. Bij een wave plooi worden de gordijnen voorzien van wave-runners. Deze runners zijn met een koordje onderin met elkaar verbonden. U kunt kiezen uit verschillende afstanden voor de wave plooien. De meest gebruikte afstand voor de wave-runners is 6 of 8 cm. Daarnaast kunt u uw traditionele gordijnen laten voorzien van ringen.

Mogelijkheden met Traditional gordijnen

Ook is het mogelijk deze Traditional gordijnstof te gebruiken voor het op maat laten maken van vouwgordijn. U heeft ook de mogelijkheid om de gordijnen te voeren, hiermee kunt u verkleuring voorkomen en zijn uw gordijnen verzekerd van een langere levensduur. Kies voor warme tinten en aarde kleuren als bruin, grijs of beige.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 145 cm
Kleuren: 4 traditional kleuren
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: !% hoogte, 1% breedte
Lichtechtheid: 6 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen