Crazy Summerdeals: 20% korting!

TIMELESS GORDIJNEN SAMENSTELLEN

De INHUIS Timeless gordijnenstoffen hebben een fijn geweven structuur met een glanzende laag aan de voorzijde en achterzijde. Met de keuze uit liefst 35 diverse kleuren is er voor u altijd een passende kleur te vinden. Zoals de naam het al zegt zijn de gordijnen prachtig tij... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Timeless gordijnen OP MAAT

De INHUIS Timeless gordijnen hebben een lage krimptolerantie, namelijk minder dan 1%. Dit houdt in dat de stof nauwelijks krimpt.

Uitvoering INHUIS Timeless

De gordijnstof van de INHUIS Timeless overgordijnen bestaat voor 100% uit polyester. Deze gordijnstof is gemakkelijk te reinigen. Het is mogelijk om de gordijnen in de wasmachine te wassen op een voorzichtig wasprogramma. Echter adviseren wij bij dit overgordijn om het gordijn chemisch te laten reinigen, aangezien de glanzende laag zou kunnen verdwijnen.

Pluspunten en Minpunten

  • Voorzien van een glanzende laag
  • Op maat gemaakt
  • Leverbaar in 35 verschillende kleuren
  • Twee jaar garantie
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Geen minpunten

Timeless gordijnen

De INHUIS Timeless gordijnenstoffen hebben een fijn geweven structuur met een glanzende laag aan de voorzijde en achterzijde. Met de keuze uit liefst 35 diverse kleuren is er voor u altijd een passende kleur te vinden. Zoals de naam het al zegt zijn de gordijnen prachtig tijdloos.

Voordelen INHUIS Timeless

Door de 35 verschillende kleuren die INHUIS Plaza aanbiedt, kunt u een keuze maken passend bij uw interieur. Met de INHUIS Timeless gordijnen creëert u een aangename, warme sfeer in uw woning. Overdag zal er licht gefilterd daglicht doordringen, wat zorgt voor een rustgevende uitstraling. De gordijnen zijn soepel vallend en licht van gewicht. De INHUIS Timeless gordijnen worden uiteraard speciaal voor u op maat gemaakt. Hierbij kunt u ook gebruik maken van onze meet- en montageservice of advies aan huis. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze showroom in Barendrecht of Naarden! U ontvangt een garantie van twee jaar op de INHUIS Timeless gordijnen.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 295 cm
Kleuren: 35
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 1%
Lichtechtheid: 5
Wasadvies: Het gordijn kan heet gestreken worden (maximaal 200° Celsius).
Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de stof hier niet tegen bestand is.
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk. Deze mag verschillende soorten reinigingsmiddelen gebruiken, zoals tetrachloroethene, koolwaterstof of perchloor.
Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren.
Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is het gordijn niet tegen bestand.
Informatie: Geschikt voor vouwgordijn typen 1, 2, 4, 7, 9, 10, 11
Let op: Vouwgordijn niet voeren met verduisterende stoffen.