Crazy Summerdeals: 20% korting!

SCANDINAVIAN GORDIJNEN SAMENSTELLEN

Het Scandinavian gordijn is een open geweven vitragegordijn met een linnen uitstraling. Deze INHUIS Scandinavian gordijnen zijn beschikbaar in drie lichte, neutrale kleuren. Door de neutrale kleuren, openvallende maar toch subtiele stof noemen wij deze gordijnen Scandinavisc... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Scandinavian gordijnen OP MAAT

De stof is kamerhoog. Aan de onderkant van de gordijnen bevindt zich een verzwaringskoord waardoor de gordijnen netjes blijven hangen. De gordijnen zijn 100% polyester en gemakkelijk te reinigen.

Uitvoering INHUIS Scandinavian

De INHUIS Scandinavian gordijnen zijn verkrijgbaar in een breedte van 320 cm. De gordijnen kunnen geplooid, met inslagringen of als vouwgordijn worden geleverd. De gordijnen kunnen op drie verschillende manieren worden geplooid, namelijk enkel, dubbel en driedubbel. De inrichting van de noorderlingen straalt voornamelijk rust uit en is vrij sober, authentiek en minimalistisch. Dit wordt echter weer in balans gebracht door comfort en functionaliteit. Dit comfort kunt u eenvoudig creëren door te kiezen voor de Scandinavian gordijnen.

Pluspunten en Minpunten

  • 2 jaar garantie
  • 3 verschillende kleuren
  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Krimptolerantie van 0%
  • Geen minpunten

Scandinavian gordijnen

Het Scandinavian gordijn is een open geweven vitragegordijn met een linnen uitstraling. Deze INHUIS Scandinavian gordijnen zijn beschikbaar in drie lichte, neutrale kleuren. Door de neutrale kleuren, openvallende maar toch subtiele stof noemen wij deze gordijnen Scandinavische gordijnen. Dit vitrage gordijn zorgt voor een mooie lichtinval waardoor het fijn licht blijft in de kamer wanneer het gordijn gesloten is. Door de verschillende natuurlijke tinten haalt u de natuur in huis, wat kenmerkend is voor een Scandinavisch interieur.

Voordelen INHUIS Scandinavian gordijnen

De gordijnen zorgen voor gefilterd daglicht, waardoor er een warme sfeer in uw woning wordt gecreëerd. De gordijnen zijn gemakkelijk te reinigen, ze kunnen namelijk op 40 graden gewassen worden. Uiteraard worden de gordijnen speciaal voor u op maat gemaakt. Op de INHUIS Scandinavian gordijnen heeft u een garantie van twee jaar. Bent u nieuwsgierig naar de stoffen en kleuren? Vraag dan gratis kleurstalen aan!

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 320 cm met verzwaringskoord
Kleuren: 3 kleuren
Rapporthoogte: Kamerhoog 0cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyster
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 6 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen