Crazy Summerdeals: 20% korting!

RUSTIC GORDIJNEN SAMENSTELLEN

De INHUIS Rustic gordijnen zijn soepelvallende gordijnen met een grof geweven matjes structuur aan de voorzijde. Omdat de structuur van de gordijnstof wat grof is, noemen wij deze rustiek. De achterzijde van deze semi-verduisterende / dim-out gordijnen is glad. Met keuze uit... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Rustic gordijnen OP MAAT

De semi-verduisterende oftwel dim-out INHUIS Rustic gordijnen zijn van 100% polyester. U heeft keuze uit drie soorten gordijnen, namelijk: geplooid, met inslagringen of als vouwgordijn. U kunt de rustieke gordijnen laten verduisteren door deze te voorzien van een verduisterende voeringstof. Deze voering beperkt het doorlaten van licht.

Uitvoering INHUIS Rustic

U heeft keuze uit verschillende voeringen. U kunt kiezen voor een voeringstof met of zonder coating. Over het algemeen valt een voeringstof met coating minder soepel. Met deze rustieke stoffen kunt u de gordijnen volledig afstemmen op uw inrichting. Bij een moderne betonnen vloer, of juist een stoere vloer van hout kunnen warm getinte rustieke gordijnen voor veel sfeer zorgen. Zo creëert u een gezellig en warme kamer. De interieurstijl rustic chic of landelijk chic is niet alleen mooi in landhuizen en statige hoeves. Deze aangename, warme interieurstijl past net zo goed in een appartement of stadswoning. Landelijk chic is een comfortabel interieur dat ruwe materialen combineert met een ongedwongen maar elegante stijl.

Pluspunten en Minpunten

  • Geen krimptolerantie
  • Veel uitvoeringen mogelijk
  • 2 jaar garantie
  • Verduisterende voeringstof mogelijk
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen minpunten

Rustic gordijnen

De INHUIS Rustic gordijnen zijn soepelvallende gordijnen met een grof geweven matjes structuur aan de voorzijde. Omdat de structuur van de gordijnstof wat grof is, noemen wij deze rustiek. De achterzijde van deze semi-verduisterende / dim-out gordijnen is glad. Met keuze uit acht diverse, natuurlijke kleuren die allemaal dezelfde gordijnstof bevatten kunt u ervoor zorgen dat de gordijnen exact aansluiten op uw interieur.

Voordelen INHUIS Rustic

Het voordeel van deze INHUIS Rustic gordijnstof is de vlamvertragende werking. Met keuze uit maar liefst acht natuurlijke kleuren sluiten de INHUIS Rustic gordijnen precies aan op uw interieur. De semi-verduisterende / dim-out gordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. U ontvangt een garantie van twee jaar op deze gordijnen.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 150cm
Kleuren: 8 kleuren
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 5 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen
Brandvertragend
Semi-verduisterend