Crazy Summerdeals: 20% korting!

MODERN GORDIJNEN SAMENSTELLEN

INHUIS Modern gordijnen zijn half transparant en van 100% polyester. Deze moderne stoffen vallen zeer soepel en hebben een linnen uitstraling. De voorzijde van de INHUIS Modern gordijnen bevat een lichte glans. De achterzijde van deze moderne gordijnen is mat. Deze moderne g... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 3 - 4 weken
Garantie: 2 jaar

Modern gordijnen OP MAAT

INHUIS Modern gordijnen zijn 140 cm breed en de hoogte kunt u volledig zelf bepalen omdat deze vitragestof kamerhoog leverbaar is. U kunt deze moderne gordijnen volledig afstemmen op uw inrichting. Bij een houten vloer staan deze moderne gordijnen in een off-white tint bijvoorbeeld prachtig. De transparantie van de stof wordt bepaald door de manier waarop het gordijn geplooid wordt.

Uitvoering INHUIS Modern

De transparantie van de stof wordt bepaald door de manier waarop het gordijn geplooid is. Het gordijn kan geplooid worden op een schuifrails, het is ook mogelijk om te kiezen voor een gordijn met inslagringen voor een stoerdere look van deze moderne gordijnen. De bediening links of rechts kunt u zelf bepalen.

Pluspunten en Minpunten

  • Krimptolerantie van 0%
  • 8 verschillende neutrale kleuren
  • Op maat gemaakt
  • 2 jaar garantie
  • Geen minpunten

Modern gordijnen

INHUIS Modern gordijnen zijn half transparant en van 100% polyester. Deze moderne stoffen vallen zeer soepel en hebben een linnen uitstraling. De voorzijde van de INHUIS Modern gordijnen bevat een lichte glans. De achterzijde van deze moderne gordijnen is mat. Deze moderne gordijnen van INHUIS zijn door de mooie stof ook uitermate geschikt voor vouwgordijnen. U heeft keuze uit maar liefst acht verschillende moderne tinten.

Voordelen INHUIS Modern gordijnen

Door de verschillende moderne kleuren van INHUIS Modern gordijnen kunt u ervoor zorgen dat deze exact aansluiten op uw interieur. Deze gordijnstof kan ook worden gebruikt als vouwgordijnen. INHUIIS Modern gordijnen worden voor u op maat gemaakt. Hierbij kunt u gebruik maken van onze meet- en montageservice of advies aan huis. Met onze specialisten zorgen we voor het beste eindresultaten. Op de INHUIS Modern gordijnen heeft u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 140 cm
Kleuren: 8 kleuren
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreede: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 5 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen
Meubelstof: 30.000 toeren martindale