Crazy Summerdeals: 20% korting!

MINIMALIST GORDIJNEN SAMENSTELLEN

De INHUIS Minimalist inbetween gordijnen worden ook wel vitragegordijnen genoemd. Deze stof is lichter dan de stof voor overgordijnen. Het is een half-transparante stof met een natuurlijke en minimalistische look. Met keuze uit maar liefst acht verschillende kleuren, bieden ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Minimalist gordijnen OP MAAT

De INHUIS Minimalist inbetween gordijnen bevat banen van 295 cm breed. De stof is 100% polyester en er is geen sprake van krimptolerantie. Als afwerking voor uw gordijn heeft u keuze uit een geplooid gordijn, gordijnen met inslagringen of een vouwgordijn. De plooi van de gordijnen is enkel, dubbel of driedubbel leverbaar. De INHUIS Minimalist gordijnen kunnen worden geleverd als stel of als één stuk.

Pluspunten en Minpunten

  • 2 jaar garantie
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen krimptolerantie
  • Veel verschillende variaties mogelijk
  • Brandvertragend
  • Geen minpunten

Minimalist gordijnen

De INHUIS Minimalist inbetween gordijnen worden ook wel vitragegordijnen genoemd. Deze stof is lichter dan de stof voor overgordijnen. Het is een half-transparante stof met een natuurlijke en minimalistische look. Met keuze uit maar liefst acht verschillende kleuren, bieden wij altijd een kleur passend bij uw wensen. Vitrage en inbetween stoffen worden altijd voorzien van een verzwaringskoord aan de onderzijde.

Uitvoering INHUIS Minimalist

De INHUIS Minimalist gordijnen kunnen worden geleverd als stel of als één stuk. Bij inbetween gordijnen als stel is het mogelijk om de gordijnen naar de linkerkant én rechterkant te verschuiven. Deze minimalistische gordijnen komen door de kleuren en verschillende tinten goed tot hun recht in een minimalistisch interieur. Deze gordijnen zullen veel charme geven aan een minimalistische kamer door inval van diffuus licht, zo creëert u toch een warme en levendige ruimte.

Voordelen INHUIS Minimalist

De INHUIS Minimalist gordijnen hebben geen krimptolerantie, dus worden niet kleiner in de hoogte of breedte. Het is eenvoudig om de inbetween gordijnen te wassen, ze zijn namelijk geschikt voor in de wasmachine en ze kunnen gestreken worden. Door het verzwaringskoord aan de onderkant blijven de gordijnen netjes en soepel op hun plek hangen. Uiteraard worden de INHUIS Minimalist gordijnen speciaal voor u op maat gemaakt. Op de minimalistische gordijnen krijgt u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 295 cm, met verzwaringskoord
Kleuren: 8 kleuren
Rapporthoogte: Kamerhoog, 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 5 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie Geschikt voor vouwgordijnen