Crazy Summerdeals: 20% korting!

INDUSTRIAL GORDIJNEN SAMENSTELLEN

De INHUIS Industrial vitrage gordijnen hebben een linnen look. De transparante stof laat prachtig gefilterd daglicht binnen om een warme sfeer te creëren in uw woning. Deze stof is kamerhoog leverbaar. Onderaan de vitrage bevindt zich een loodband, die zorgt ervoor dat de g... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Industrial gordijnen OP MAAT

De INHUIS Industrial vitrage gordijnen zijn van 100% polyester. De gordijnen zijn 295 cm breed en beschikken over een verzwaringskoord aan de onderkant, zodat de gordijnen netjes vallen. De lichtdoorlatendheid van de gordijnen wordt bepaald door de manier waarop de gordijnen zijn geplooid.

Uitvoering INHUIS Industrial

De INHUIS Industrial vitrage gordijnen kunt u samenstellen met een plooi naar keuze. De bedieningszijde kunt u ook zelf bepalen in de configurator De industriële woonstijl herkent u aan de authentieke accenten, robuuste vormen en ruwe materialen. Als u houdt van een stoer interieur met industriële elementen passen deze Industrial gordijnen van INHUIS helemaal bij u! Een andere manier om deze woonstijl te vertalen naar raamdecoratie is om te kiezen voor gordijnen met industriële accenten zoals inslagringen.

Pluspunten en Minpunten

  • 2 jaar garantie
  • 3 verschillende kleuren
  • Krimptolerantie van 0%
  • Geen minpunten

Industrial gordijnen

De INHUIS Industrial vitrage gordijnen hebben een linnen look. De transparante stof laat prachtig gefilterd daglicht binnen om een warme sfeer te creëren in uw woning. Deze stof is kamerhoog leverbaar. Onderaan de vitrage bevindt zich een loodband, die zorgt ervoor dat de gordijnen netjes vallen en er geen zoom in hoeft. Met keuze uit maar liefst acht verschillende neutrale kleuren kunt u de transparante gordijnen goed laten aansluiten op uw interieur.

Voordelen INHUIS Industrial

Met prachtig gefilterd daglicht door de INHUIS Industrial gordijnen creëert u een warme sfeer in uw woning. De gordijnen zijn heel eenvoudig te reinigen, u kunt ze namelijk op 40 graden wassen en ook strijken. De INHUIS Industrial gordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Op de INHUIS Industrial gordijnen ontvangt u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 295 cm met verzwaringskoord
Kleuren: 8 kleuren
Rapporthoogte: Kamerhoog, 0cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 6 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen