Crazy Summerdeals: 20% korting!

HISTORY GORDIJNEN SAMENSTELLEN

Het INHUIS History gordijn is een semi-verduisterend / dim-out gordijn. Semi-verduisterende / dim-out gordijnen laten licht door in uw woon- of slaapkamer. Door een verduisterende voeringstof kunt u het gordijn verduisterend maken, tegelijkertijd beschermt deze voering tegen... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: Twee jaar

History gordijnen OP MAAT

Het semi-verduisterende oftewel dim-out INHUIS History gordijn is 150 cm breed. Het is mogelijk om de History gordijnstof te gebruiken voor vouwgordijnen. De gordijnstof is 100% polyester, hierdoor kunt u de gordijnen eenvoudig reinigen. Met de gordijnstoffen van INHUIS bent u verzekert van hoge kwaliteit tegen en scherpe prijs.

Pluspunten en Minpunten

  • Twee jaar garantie
  • Op maat gemaakt
  • Keuze uit maar liefst 84 verschillende kleuren
  • Semi-verduisterend / dim-out gordijnstof
  • Achterzijde van de stof is haalgevoelig
  • Stof niet als voering gebruiken

History gordijnen

Het INHUIS History gordijn is een semi-verduisterend / dim-out gordijn. Semi-verduisterende / dim-out gordijnen laten licht door in uw woon- of slaapkamer. Door een verduisterende voeringstof kunt u het gordijn verduisterend maken, tegelijkertijd beschermt deze voering tegen verkleuring.

Uitvoering INHUIS History

Met het History gordijn van INHUIS kiest u voor functionaliteit en hoge kwaliteit. Het INHUIS History gordijn is leverbaar in maar liefst 84 verschillende kleuren! U kunt deze op maat laten maken in een kleur naar keuze en afwerken zoals u wenst. U kunt de History gordijnen bijvoorbeeld afwerken met plooien, een wave of inslagringen. Met keuze uit het ruime kleurenassortiment zijn deze overgordijnen geschikt voor vrijwel elk interieur.

Voordelen INHUIS History

Door het toevoegen van een verduisterende voeringstof aan uw INHUIS History gordijn, krijgen de gordijnen naast een verduisterende werking ook een isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft, zeker als het buiten koud is zorgt dit voor extra comfort. De gordijnstof bestaat uit 100% polyester, een gemakkelijke stof om te reinigen. Het INHUIS History biedt keuze uit maar liefst 84 verschillende kleuren. U kunt hierdoor precies een kleur kiezen die voldoet aan uw wensen. De gordijnen worden speciaal op maat voor u gemaakt. De garantie op het INHUIS History gordijn bedraagt twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 150 cm
Kleuren: 84
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 2%
Lichtechtheid: 3 - 4 / 4 - 5
Wasadvies: Het gordijn kan heet gestreken worden (maximaal 200° Celsius).
Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de stof hier niet tegen bestand is.
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk. Deze mag verschillende soorten reinigingsmiddelen gebruiken, zoals tetrachloroethene, koolwaterstof of perchloor.
Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren.
Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is het gordijn niet tegen bestand.
Informatie: Geschikt voor vouwgordijn type 2, 4, 10
Let op: Stof is haalgevoelig.