Crazy Summerdeals: 20% korting!

FRESCO GORDIJNEN SAMENSTELLEN

Het INHUIS Fresco overgordijn zorgt voor een warme, natuurlijke sfeer in uw woning. Deze gordijnstof is semi-verduisterend / dim-out. De voorzijde van de gordijnstof is grof geweven en gemêleerd, de achterzijde van de gordijnen heeft een gladde structuur. Met keuze uit maar... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Fresco gordijnen OP MAAT

De breedte van het INHUIS Fresco overgordijn is 150 cm. Het verduisterende overgordijn heeft een krimptolerantie van 2%.

Uitvoering INHUIS Fresco

De gordijnstof van het INHUIS Fresco gordijn is semi-verduisterend / dim-out en 100% polyester. Deze gordijnen zijn van hoge kwaliteit en verkleuren nauwelijks. Ook is de stof gemakkelijk te reinigen, u kunt het overgordijn namelijk in de wasmachine wassen.

Pluspunten en Minpunten

  • 100% polyester
  • Op maat gemaakt
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Twee jaar garantie
  • Verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende natuurlijke kleuren
  • Stof niet als voering gebruiken

Fresco gordijnen

Het INHUIS Fresco overgordijn zorgt voor een warme, natuurlijke sfeer in uw woning. Deze gordijnstof is semi-verduisterend / dim-out. De voorzijde van de gordijnstof is grof geweven en gemêleerd, de achterzijde van de gordijnen heeft een gladde structuur. Met keuze uit maar liefst zeven verschillende kiest u voor een kleur die precies bij uw interieur past. De natuurlijke kleuren creëren een rustgevende omgeving in de gewenste ruimte.Voordelen INHUIS Fresco

De Fresco gordijnstof is ook geschikt voor vouwgordijnen. De gordijnstof is van 100% polyester, waardoor het gordijn gemakkelijk te reinigen is. Semi-verduisterende / dim-out gordijnstoffen laten licht door, maar door een verduisterende voeringstof aan het gordijn toe te voegen kunt u het gordijn verduisterend maken en beschermen tegen verkleuring. Ook zorgt het Fresco gordijn ’s avonds voor een warme, gezellige sfeer en veel privacy. Wij bieden de Fresco gordijnstof aan in maar liefst zeven verschillende tinten. Hierdoor kunt u een passende keuze maken voor in uw interieur. Uiteraard worden de gordijnen speciaal voor u op maat gemaakt. Op de INHUIS Fresco gordijnen ontvangt u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 150 cm
Kleuren: 7
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 2%
Lichtechtheid: 4 - 5
Wasadvies: Het gordijn kan heet gestreken worden (maximaal 200° Celsius).
Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de stof hier niet tegen bestand is.
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk. Deze mag verschillende soorten reinigingsmiddelen gebruiken, zoals tetrachloroethene, koolwaterstof of perchloor.
Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren.
Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is het gordijn niet tegen bestand.
Informatie: Geschikt voor vouwgordijn type 1, 2, 3, 10
Let op: Stof niet als voering gebruiken. De achterzijde van de stof is haalgevoelig.