Crazy Summerdeals: 20% korting!

FOREST GORDIJNEN SAMENSTELLEN

Het INHUIS Forest gordijn is een overgordijn met een grof geweven, gemêleerde structuur. Met maar liefst 22 diverse kleuren, kunt u kiezen uit een ruim aanbod van natuurlijke kleuren. De gordijnen geven door de kleuren een natuurlijke en stoere uitstraling aan uw woning. ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-12 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Forest gordijnen OP MAAT

Deze Forest stoffen zijn ook toepasbaar voor vouwgordijn. De krimptolerantie van de overgordijnen bedraagt 1%, dit houdt in dat het gordijnen mogelijk kan krimpen met 1%.

Uitvoering INHUIS Forest

De INHUIS Forest overgordijnen zijn van 100% polyester en 145 cm breed. Gordijnen van 100% polyester en kunnen gewassen worden in de wasmachine. Het is mogelijk de Forest gordijnen voorzichtig te strijken.

Pluspunten en Minpunten

  • Verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Twee jaar garantie
  • Op maat gemaakt
  • Geen minpunten

Forest gordijnen

Het INHUIS Forest gordijn is een overgordijn met een grof geweven, gemêleerde structuur. Met maar liefst 22 diverse kleuren, kunt u kiezen uit een ruim aanbod van natuurlijke kleuren. De gordijnen geven door de kleuren een natuurlijke en stoere uitstraling aan uw woning.Voordelen INHUIS Forest

De INHUIS Forest overgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u altijd een passende kleur kunt vinden. De Forest gordijnen zijn vrij licht van gewicht en vallen soepel naar beneden. De grof geweven structuur zorgt voor een extra natuurlijk effect. Het is mogelijk om de gordijnen te voeren in een kleur die passend is bij het overgordijn of uw interieur. Voeringsstoffen zorgen voor verduistering (bij verduisterende voering) en hebben een isolerend effect. Uiteraard worden de INHUIS Forest gordijnen speciaal voor u op maat gemaakt. Op de INHUIS overgordijnen ontvangt u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 145 cm
Kleuren: 22
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 1%
Lichtechtheid: 4
Wasadvies: Het gordijn kan heet gestreken worden (maximaal 200° Celsius).
Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de stof hier niet tegen bestand is.
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk. Deze mag verschillende soorten reinigingsmiddelen gebruiken, zoals tetrachloroethene, koolwaterstof of perchloor.
Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren.
Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is het gordijn niet tegen bestand.