Crazy Summerdeals: 20% korting!

FACADE GORDIJNEN SAMENSTELLEN

Het luchtige, transparante INHUIS Facade gordijn zorgt voor veel lichtinval. Het is zeer sfeervolle raamdecoratie. Vitragegordijnen laten gefilterd daglicht naar binnen en geven u toch ook een zekere privacy. Met keuze uit maar liefst zes verschillende natuurlijke kleuren, k... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Facade gordijnen OP MAAT

Het INHUIS Facade gordijn is 295 cm breed, inclusief een loodveter die zich aan de onderkant bevindt. Deze loodveter zorgt ervoor dat de gordijnen netjes op hun plek en recht naar beneden blijven hangen.

Uitvoering INHUIS Facade

De gordijnstof is 100% polyester, dit houdt in dat de gordijnstof gemakkelijk te reinigen is. Het INHUIS Facade gordijn kunt u in de wasmachine wassen en het is zelfs mogelijk om de gordijnen voorzichtig te strijken, zodat het gordijn weer kreukvrij opgehangen kan worden.

Pluspunten en Minpunten

  • Zes diverse kleuren en tinten
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Op maat gemaakt
  • Twee jaar
  • 100% polyester
  • De achterzijde van de stof is haalgevoelig
  • Stof niet als voering gebruiken

Facade gordijnen

Het luchtige, transparante INHUIS Facade gordijn zorgt voor veel lichtinval. Het is zeer sfeervolle raamdecoratie. Vitragegordijnen laten gefilterd daglicht naar binnen en geven u toch ook een zekere privacy. Met keuze uit maar liefst zes verschillende natuurlijke kleuren, kunt u het INHUIS Facade gordijnen precies op uw interieur laten aansluiten. Daarnaast kunt u vitragegordijnen combineren met een overgordijn, zodat u ook ’s avonds geniet van volledige privacy. Gordijnen zorgen niet alleen voor privacy, gordijnen dempen ook geluid en hebben een zekere isolatiewaarde. Hiermee is het transparante Facade gordijn ook geschikt voor gehorige huizen of huizen met harde vloeren.

Voordelen INHUIS Facade

Door de zes diverse, natuurlijke kleuren die worden aangeboden voor het INHUIS Facade gordijn is het mogelijk om het vitragegordijn precies op uw interieur aan te laten sluiten. Combineer het INHUIS Facade gordijn met een overgordijn, zodat u ook ’s avonds kunt genieten van veel privacy. De gordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Op het INHUIS Facade gordijn ontvangt u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 295 cm met loodveter
Kleuren: 6
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 1 - 2%
Lichtechtheid: 4 - 5
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celcius. Centrifugeer op lagere toeren.
Geen (chloor) bleekmiddel gebruiken; daar is de kleding niet tegen bestand.
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk. Deze mag verschillende soorten reinigingsmiddelen gebruiken, zoals tetrachloreothene, koolwaterstof of perchloor.
Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de in de kleding gebruikte stof hier niet tegen bestand is.
Het gordijn kan heet gestreken worden (maximaal 200° Celsius).
Informatie: Niet geschikt voor vouwgordijn i.v.m. krimp bij strijken