Crazy Summerdeals: 20% korting!

ECLECTIC GORDIJNEN SAMENSTELLEN

De INHUIS Eclectic vitragegordijnen zorgen voor een sfeervol interieur en geven toch voldoende privacy. De vitrage gordijnen hebben een open geweven structuur met een linnen uitstraling. INHUIS Eclectic heeft overeenkomsten met de INHUIS Industrial gordijnen. Het verschil is... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Eclectic gordijnen OP MAAT

INHUIS Eclectic vitrage gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester en eenvoudig te reinigen. De gordijnen worden voorzien van een verzwaringskoord aan de onderzijde, zodat deze soepel en netjes naar beneden blijven hangen. Het gordijn kan geplooid geleverd worden, met inslagringen of als vouwgordijn.

Uitvoering INHUIS Eclectic

Het INHUIS Eclectic vitrage gordijn is verkrijgbaar met verschillende kleuren inslagringen van 40mm. De gordijnen kunnen worden geleverd als stel, hierbij is het mogelijk om de gordijnen naar links én rechts te verplaatsen. De gordijnen kunnen ook aan één stuk worden geleverd, dan kan het gordijn alleen naar rechts of alleen naar links verschoven worden. De INHUIS Eclectic vitrages kunnen ook gemaakt worden als vouwgordijn, dit geeft een strakke en moderne uitstraling in uw interieur. De baleinen voor het vouwgordijn kunnen aan de voor- of achterkant worden geplaatst.

Pluspunten en Minpunten

  • Eenvoudig te reiningen
  • 2 jaar garantie
  • Standaard met loodband geleverd
  • Veel verschillende varianten
  • Sfeervolle raamdecoratie
  • Geen minpunten

Eclectic gordijnen

De INHUIS Eclectic vitragegordijnen zorgen voor een sfeervol interieur en geven toch voldoende privacy. De vitrage gordijnen hebben een open geweven structuur met een linnen uitstraling. INHUIS Eclectic heeft overeenkomsten met de INHUIS Industrial gordijnen. Het verschil is dat de Eclectic gordijnen twee verschillende kleuren garen bevat wat de stof levendig maakt. Door de acht verschillende kleuren die wij aanbieden kunt u een passende keuze maken. Net als veel andere INHUIS vitrage gordijnen is de INHUIS Eclectic stof kamerhoog. De gordijnen blijven netjes op hun plek hangen door middel van het verzwaringskoord dat zich aan de onderkant bevindt.

Voordelen INHUIS Eclectic

Met de INHUIS Eclectic vitrage gordijnen creëert u veel sfeer in uw woning. De gordijnen hebben een afscheidingsfunctie, lichttemperingsfunctie en een privacybeschermingsfunctie. De gordijnen zijn licht van gewicht en vallen soepel naar beneden. Op de INHUIS Eclectic gordijnen ontvangt u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 295 cm, met verzwaringskoord
Kleuren: 8 kleuren
Rapporthoogte: Kamerhoog, 0cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 5 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen