Crazy Summerdeals: 20% korting!

COUNTRY GORDIJNEN SAMENSTELLEN

De INHUIS Country gordijnen zijn soepel vallende semi-verduisterende / dim-out gordijnen. De voorzijde heeft een geweven effect, de achterzijde van de gordijnen heeft een gladde structuur. De kleuren van de country gordijnenstof hebben een natuurlijke en nonchalante uitstral... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Country gordijnen OP MAAT

De INHUIS Country gordijnstoffen zijn semi-verduisterend en gemaakt van 100% polyester. De gordijnen zijn 300 cm breed en worden zonder verzwaringskoord geleverd. De INHUIS Country gordijnen zijn leverbaar in drie verschillende varianten; geplooid, met inslagringen of als vouwgordijn. De geplooide gordijnen kunnen voorzien worden van een enkele plooi, vlinderplooi of driedubbele plooi. Het is mogelijk om de gordijnen als stel op te hangen of apart te hangen. Het verschil zit in de verschuiving, bij gordijnen als stel is het mogelijk om de gordijnen naar links én rechts te verplaatsen, maar bij gordijnen als één stuk is het alleen mogelijk om de gordijnen naar links óf naar rechts te verplaatsen.

Pluspunten en Minpunten

  • 2 jaar garantie
  • Geplooid, met inslagringen of als vouwgordijn
  • Veel variaties mogelijk
  • Kamerhoge stof
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen minpunten

Country gordijnen

De INHUIS Country gordijnen zijn soepel vallende semi-verduisterende / dim-out gordijnen. De voorzijde heeft een geweven effect, de achterzijde van de gordijnen heeft een gladde structuur. De kleuren van de country gordijnenstof hebben een natuurlijke en nonchalante uitstraling. Met keuze uit acht diverse kleuren heeft u keuze om de gordijnen perfect op uw interieur te laten aansluiten.

Uitvoering INHUIS Country

U kunt deze stof laten plooien of voorzien van inslagringen. De variant met inslagringen geeft een moderne uitstraling. Met keuze uit zeven verschillende kleuren ringen van 40 mm kunt u de gordijnen volledig op uw wensen laten aansluiten. De INHUIS Country semi-verduisterende / dim-out gordijnen kunt u laten voorzien van een verduisterende voering, dit zorgt voor een extra verduisterend effect en biedt bescherming tegen verkleuring.

Voordelen INHUIS Country

De semi-verduisterende / dim-out INHUIS Country gordijnen zorgen voor veel privacy in uw woning. De INHUIS Country gordijnen hebben geen krimptolerantie en worden speciaal voor u op maat gemaakt. De gordijnen kunt u volledig personaliseren door de acht verschillende kleuren die wij aanbieden. Op de INHUIS Country gordijnen ontvangt u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 300 cm
Kleuren: 8 kleuren
Rapporthoogte: Kamerhoog, 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 5 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen
Verduisterend
Lichtere kleuren zijn semi-verduisterend