Crazy Summerdeals: 20% korting!

COTTAGE GORDIJNEN SAMENSTELLEN

INHUIS Cottage gordijnen hebben een natuurlijke uitstraling, en bevatten een horizontale streep op de gordijnstof. De gordijnen zorgen door de mooie stof voor prachtig gefilterd daglicht in uw woning, zo wordt een warme sfeer gecreëerd. Als u een landelijk of gezellig inter... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Cottage gordijnen OP MAAT

De breedte van de INHUIS Cottage gordijnen is 300 cm en de gordijnen zijn hierbij voorzien van een verzwaringskoord. Er zijn verschillende manieren waarop een gordijn kan worden geplooid, namelijk enkel, dubbel of driedubbel. De INHUIS Cottage gordijnen worden standaard geleverd met een dubbele plooi, maar u kunt ook voor een enkele of driedubbele plooi kiezen. Geplooide gordijnen bevinden zich op een schuifrails, maar u kunt ook kiezen voor vouwgordijnen of gordijnen met inslagringen. Om ervoor te zorgen dat de gordijnen een langere levensduur hebben en niet gaan verkleuren, kunt u kiezen voor een voering van de gordijnen. Deze voering kan ook verduisterend zijn, ideaal geschikt voor slaapkamers.

Pluspunten en Minpunten

  • 2 jaar garantie
  • Kamerhoog
  • Krimptolerantie van 0%
  • Landelijke en gezellige sfeer
  • Horizontale streep op de gordijnstof
  • Geen minpunten

Cottage gordijnen

INHUIS Cottage gordijnen hebben een natuurlijke uitstraling, en bevatten een horizontale streep op de gordijnstof. De gordijnen zorgen door de mooie stof voor prachtig gefilterd daglicht in uw woning, zo wordt een warme sfeer gecreëerd. Als u een landelijk of gezellig interieur wenst mogen deze gordijnen niet ontbreken!

Uitvoering INHUIS Cottage

De cottage stoffen staan prachtig bij een landelijke stijl door de mengeling van lichte kleuren en comfortabele zachte stoffen. Afhankelijk van uw smaak en de architecturale eigenschappen van de woning kunt u kiezen voor verschillende zachte kleurmogelijkheden die uw cottage interieur compleet maken. De stof van de gordijnen is van 100% polyester en is kamerhoog leverbaar en wordt standaard met een verzwaringskoord geleverd. Met keuze uit twee verschillende soorten grijs passen de INHUIS Cottage gordijnen bij bijna elk interieur. Ook zijn de INHUIS Cottage gordijnen geschikt voor vouwgordijnen. De INHUIS Cottage gordijnen kunnen worden geleverd als stel gordijnen, hierbij kunnen de gordijnen naar links én naar rechts verplaatst worden. U kunt er ook voor kiezen om de gordijnen aan één kant te hebben, namelijk links of rechts.

Voordelen INHUIS Cottage

De cottagestof is kamerhoog. Ook zijn de gordijnen voorzien van een loodband, waardoor ze netjes naar beneden blijven hangen. De gordijnen worden uiteraard speciaal voor u op maat gemaakt. Met deze cottage gordijnen voorziet u de ruimte van een gezellige en landelijke sfeer.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 300 cm met verzwaringskoord
Kleuren: 2 combinaties
Rapporthoogte: Kamerhoog, 56 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0 % hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 5 (schaal 1 t/m8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen