Crazy Summerdeals: 20% korting!

COAST GORDIJNEN SAMENSTELLEN

INHUIS Coast vitrage gordijnen hebben een sfeervolle linnen look. Deze stof heeft geweven strepen in de breedte wat zorgt voor mooie aankleding van uw ramen. De strepen bestaan uit constaterende kleuren, wat het een levendig gordijn maakt. De INHUIS Coast gordijnstof is verk... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Coast gordijnen OP MAAT

De gordijnstof van de INHUIS Coast is van 100% polyester. Deze stof is tot 320 cm breed leverbaar. Standaard wordt deze voorzien van een loodband die aan de onderkant bevestigd is. Deze vitrage stof is geplooid leverbaar of met inslagringen. Deze Coast stof kan ook gebruikt worden als vouwgordijn. Daarbij is het mogelijk om de gordijnen als stel te bestellen, waarbij de gordijnen naar links én rechts verschoven kunnen worden of u kunt kiezen voor gordijnen aan één stuk, waarbij de gordijnen alleen naar rechts óf naar links kunnen worden bediend.

Pluspunten en Minpunten

  • 2 jaar garantie
  • Eenvoudig te reinigen
  • Verkrijgbaar met plooi, inslagringen of als vouwgordijn
  • Mogelijkheid om de stof te voeren
  • Geen minpunten

Coast gordijnen

INHUIS Coast vitrage gordijnen hebben een sfeervolle linnen look. Deze stof heeft geweven strepen in de breedte wat zorgt voor mooie aankleding van uw ramen. De strepen bestaan uit constaterende kleuren, wat het een levendig gordijn maakt. De INHUIS Coast gordijnstof is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, zo kunt u de vitrages op uw interieur aan laten sluiten. Deze stof is kamerhoog leverbaar. De onderkant van de gordijnen is voorzien van een verzwaringskoord. Dit zorgt ervoor dat de gordijnen netjes naar beneden blijven hangen.

Uitvoering INHUIS Coast gordijnen

Bij geplooide, inslagringen of vouwgordijnen is het mogelijk om de gordijnen te voorzien van een voering. Gevoerde gordijnen beschermen de gordijnen tegen verkleuring en beschadiging, een verduisterende voering zorgt voor een verduisterend effect. Gevoerde gordijnen worden vaak gebruikt in de slaapkamer. Deze vitragestof is ook geschikt als vouwgordijn. De horizontale baleinen geven een strakke en moderne uitstraling aan uw woning. Vouwgordijnen zorgen voor een ruimere uitstraling van de kamer. De baleinen voor de vouwgordijnen kunnen aan de voorkant of achterkant geplaatst worden. Om de vouwgordijnen te bedienen kunt u kiezen voor bediening aan de linkerkant of rechterkant.

Voordelen INHUIS Coast

De INHUIS Coast vitrage gordijnen hebben een afscheidingsfunctie, lichttemperingsfunctie en een privacybeschermende functie. Daarnaast creëert u met de vitrage gordijnen een sfeervolle omgeving. De gordijnen vallen soepel naar beneden en zijn licht van gewicht. Ook zijn de vitrage gordijnen gemakkelijk te reinigen en kreukherstellend. Tegenwoordig zijn de vitrage gordijnen niet alleen meer in zachte, lichte tinten te verkrijgen, maar ook stevigere tinten tot en met zwart. Deze Coast collectie staat mooi in uw kamer als u houdt van een beach look. Met de coast collectie creëert u thuis een eerlijke en authentieke sfeer. Door de loodband blijven de gordijnen netjes naar beneden hangen. De garantie op de INHUIS Coast vitrage gordijnen is twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 320 cm met verzwaringskoord
Kleuren: 3 verschillende combinaties
Rapporthoogte: Kamerhoog, 58 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 6 (Schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen