Crazy Summerdeals: 20% korting!

CLOUD GORDIJNEN SAMENSTELLEN

Het vitrage gordijn INHUIS Cloud creëert een lichte, natuurlijke sfeer in uw woning. Door de zeven verschillende luchtige kleuren die wij aanbieden kunt u een kleur kiezen, passend bij uw interieur. Deze transparante gordijnen geven een aangename sfeer. U kunt wel naar buit... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Cloud gordijnen OP MAAT

Het INHUIS Cloud gordijn is 300 cm breed en bevat een loodveter aan de onderkant van het gordijn. De loodveter zorgt ervoor dat het gordijn netjes op zijn plek blijft hangen en ook recht naar beneden zonder kreukels.

Uitvoering INHUIS Cloud

Het INHUIS Cloud gordijn kan ook als vouwgordijn gebruikt worden, dit gordijn is geschikt voor alle typen vouwgordijnen. Om een verduisterend effect te creëren, is het mogelijk om voor het transparante gordijn een verduisterend gordijn te hangen in een kleur naar keuze. Het overgordijn zorgt dan voor een verduisterend en isolerend effect, waarmee het gordijn uitermate geschikt is voor in de slaapkamer of kinderkamer.

Pluspunten en Minpunten

  • Twee jaar garantie
  • Privacy met prachtig gefilterd daglicht
  • Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren
  • Op maat gemaakt
  • Stof niet als voering gebruiken

Cloud gordijnen

Het vitrage gordijn INHUIS Cloud creëert een lichte, natuurlijke sfeer in uw woning. Door de zeven verschillende luchtige kleuren die wij aanbieden kunt u een kleur kiezen, passend bij uw interieur. Deze transparante gordijnen geven een aangename sfeer. U kunt wel naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen kijken is vrijwel niet mogelijk overdag. U heeft dus genoeg privacy. Met de gordijnen van INHUIS bent u verzekerd van gordijnen met een hoge kwaliteit en functionaliteit.

Voordelen INHUIS Cloud

Het INHUIS Cloud vitrage gordijn is te wassen in de voor wasmachine. Het gordijn is in zeven diverse, luchtige en natuurlijke kleuren leverbaar. Met het INHUIS Cloud gordijn heeft u prachtig gefilterd daglicht in uw woning. De Cloud gordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt en u heeft een garantietermijn van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 300 cm met loodveter
Kleuren: 7
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: < 1%
Lichtechtheid: 6 - 7 lichte kleuren, 5 donkere kleuren
Wasadvies: Het gordijn kan heet gestreken worden (maximaal 200° Celsius).
Niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik zelf thuis ook geen vlekkenverwijderaar, aangezien de stof hier niet tegen bestand is.
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk. Deze mag verschillende soorten reinigingsmiddelen gebruiken, zoals tetrachloroethene, koolwaterstof of perchloor.
Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 30° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren.
Geen (chloor)bleekmiddel gebruiken; daar is het gordijn niet tegen bestand.
Informatie: Geschikt voor alle vouwgordijn typen.