Crazy Summerdeals: 20% korting!

BOHEMIAN GORDIJNEN SAMENSTELLEN

De Bohemian gordijnen van INHUIS zijn soepel vallend en hebben een geweven structuur. De gordijnstof is geweven met een gemêleerd kleureffect. De achterkant van de gordijnen is egaal en het materiaal van de Bohemian gordijnen is van 100% polyester. Het Bohemian gordijn is v... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Bohemian gordijnen OP MAAT

INHUIS Bohemian gordijnen zijn verkrijgbaar tot 140 cm breed en kunnen tot een kamerhoogte naar wens gemaakt worden. De gordijnen kunnen op verschillende manieren geplooid worden.

Uitvoering INHUIS Bohemian gordijnen

De lichtdoorlatendheid en de manier van vallen van de gordijnen wordt bepaald door de manier waarop het gordijn is geplooid. U heeft ook de optie om de gordijnen te voeren, hiermee kunt u verkleuring voorkomen en zijn uw gordijnen verzekerd van een langere levensduur. Kies voor warme tinten en aarde kleuren als bruin, olijf of kaki om uw kamer aan te passen naar de boho stijl. Dit kan met zowel ingetogen als levendige en heldere kleuren.

Pluspunten en Minpunten

  • Op maat gemaakt
  • 14 verschillende kleuren
  • Krimptolerantie van 0%
  • Twee jaar garantie
  • Geen minpunten

Bohemian gordijnen

De Bohemian gordijnen van INHUIS zijn soepel vallend en hebben een geweven structuur. De gordijnstof is geweven met een gemêleerd kleureffect. De achterkant van de gordijnen is egaal en het materiaal van de Bohemian gordijnen is van 100% polyester. Het Bohemian gordijn is verkrijgbaar in maar liefst 14 verschillende kleuren, zo kunt u de gordijnen precies op uw interieur laten aansluiten. Voor een bohemian effect kunt u kiezen voor een uitgesproken kleur uit de bohemian collectie. Dit voegt een vleugje van deze levendige speelsheid toe aan uw huis. Kies voor een kleur die u doet denken aan bijvoorbeeld een mooie reis.

Voordelen INHUIS Bohemian

De Bohemian collectie bestaat uit stijlvolle gordijnen in diverse kleuren met een gemêleerd kleureffect. De stof van de INHUIS Bohemian gordijnen is ook zeer geschikt voor vouwgordijnen. Uw gordijnen worden op maat gemaakt. Op de INHUIS Bohemian gordijnen heeft u een garantie van twee jaar.

Ja, wanneer u kiest voor een geplooid gordijn wordt deze geleverd inclusief de haken.

Wij hanteren een zoom van circa 8 cm voor zowel de onderzoom als de bovenzoom van alle gordijnen.

Meetinstructies

PDF


Algemene informatie

Breedte/Hoogte: 140 cm
Kleuren: 14 verschillende kleuren
Rapporthoogte: 0 cm
Rapportbreedte: 0 cm
Samenstelling: 100% polyester
Krimptolerantie: 0% hoogte, 0% breedte
Lichtechtheid: 6 (schaal 1 t/m 8)
Wasadvies: Geschikt voor machinewas. Gebruik een speciaal programma voor wol of delicate was, met een maximaal watertemperatuur van 40° Celsius. Centrifugeer op lagere toeren
Speciale chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk
Alleen op lage temperatuur strijken
Informatie: Geschikt voor vouwgordijnen