Goedkope houten jaloezieën: bekijk de mogelijkheden

De kwaliteit is er niet minder om!

Eigentijdse houten jaloezieën die tegelijk betaalbaar zijn. Dat zijn de houten jaloezieën van het merk INHUIS. Onze houten jaloezieën worden in eigen fabriek op maat gemaakt, waardoor we de houten jaloezieën goedkoop kunnen aanbieden. De houten jaloezieën van INHUIS zijn niet alleen betaalbaar maar ook van hoge kwaliteit. 

Houten jaloezieën: kies jij voor 25, 50 of 70 mm?

De houten jaloezieën van INHUIS zijn in drie formaten te bestellen. De goedkoopste houten jaloezieën vind je in het formaat van 25 mm. Dat is ook logisch, want het materiaal is beduidend minder. Naast de houten jaloezieën van 25 mm zijn er ook jaloezieën in van 50 mm en 70 mm.

Houten jaloezieën 25 mm

Houten jaloezieën 50 mm

Houten jaloezieën 70 mm

Bereken direct je prijs voor onze goedkope houten jaloezieën

In onze webshop bereken je direct de prijs van jouw houten jaloezieën. Zo zie je direct dat de houten jaloezieën van het INHUIS merk goedkoop zijn.

Houten jaloezieën: verschillende prijscategorieën

De houten jaloezieën zijn in drie kleuren en prijscategorieën te bestellen. We hebben een moderne collectie, een traditionele en een exclusieve collectie houten jaloezieën. De moderne en traditionele collectie verschillen weinig van prijs met elkaar. De exclusieve collectie heeft een iets hogere prijsklasse.

Modern: vanaf €140,- (goedkoopste houten jaloezieën)
Traditioneel: vanaf € 143,- 
Exclusief: vanaf € 205,-

Goedkope houten jaloezieën: deze kleuren kun je kiezen

De goedkope houten jaloezieën van INHUIS Plaza zijn in diverse kleuren te bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zwarte houten jaloezieën, maar de jaloezieën zijn er ook in tal van andere kleuren te bestellen. Wil je de kleuren graag in het echt bekijken? Bestel dan gratis kleurstalen in de webshop!

Moderne kleuren houten jaloezieën

Traditionele kleuren houten jaloezieën

Exclusieve kleuren houten jaloezieën

Ladderband kleuren voor je goedkope houten jaloezieën

Bij de houten jaloezieën kun je kiezen voor een ladderkoord of ladderband. Het ladderband zorgt voor net dat beetje extra en kies je in dezelfde kleur als de houten jaloezieën of een contrasterende kleur voor een leuk effect. Het ladderband is er in 25 mm of 38 mm breedte. 

Heb je een vraag over onze goedkope houten jaloezieën? Start de chat en praat met één van onze productspecialisten of stel je vraag via het contactformulier. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Stel je houten jaloezieën samen