Crazy Summerdeals: 20% korting!

SILHOUETTE® SHADES | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Met de Luxaflex® Silhouette® Shades kunt u door middel van de zelf gedoseerde, zacht gefilterde lichtinval een rustgevende sfeer in uw woning creëren. De Luxaflex® Silhouette® Shades bieden een unieke constructie van zachte stoffen lamellen, verkrijgbaar in diverse kleu... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: -10%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Silhouette® Shades | Luxaflex® OP MAAT

Voor de Luxaflex® Silhouette® Shades heeft u de keuze uit 12 verschillende stofsoorten en 4 verschillende lamelbreedtes. De volgende lamelbreedtes zijn leverbaar voor de Luxaflex® Silhouette® Shades: 50 mm, 63 mm, 75 mm en 100 mm. De stofsoort die hierbij hoort is afhankelijk van de lamelbreedte. De maximale afmetingen van de Luxaflex® Silhouette® zijn 2850 mm breed en 2950 mm hoog. De Silhouette® Shades prijzen kunt u eenvoudig berekenen via de website, u hoeft alleen de juiste afmetingen in te vullen. Luxaflex® Silhouette® Shades zijn te bedienen via een aantal bedieningssystemen, namelijk: eindloos koord, UltraLift™ bediening, PowerRise® en monocommando elektrisch. Daarbij kunt u kiezen uit een aantal opties; afdekstrip bovenbak, afdeklijst raamzijde en een onderlat fixeersteun. De Silhouette® Shades Luxaflex® zorgen voor een bescherming tegen het UV-licht van zo’n 88% tot 99%.

Pluspunten en Minpunten

  • Doseer subtiel het binnenvallende licht in uw huis met Silhoutte Shades
  • Naar wens samen te stellen
  • Bepaal zelf de mate van privacy
  • Weer warmte en licht door een speciale laag aan de achterzijde
  • Enkel doorkijk tussen de banen mogelijk wanneer de Silhouette volledig naar beneden is
  • Vuil kan zich ophopen door de open zijkanten, dus met enige regelmaat schoonmaken

Silhouette® Shades | Luxaflex®

Met de Luxaflex® Silhouette® Shades kunt u door middel van de zelf gedoseerde, zacht gefilterde lichtinval een rustgevende sfeer in uw woning creëren. De Luxaflex® Silhouette® Shades bieden een unieke constructie van zachte stoffen lamellen, verkrijgbaar in diverse kleuren en stofsoorten. Zo kunt u de Luxaflex® Silhoutte® Shades volledig op uw interieur aan laten sluiten. De maximale maten van de Luxaflex® Shades zijn 285 cm breed en 295 cm hoog. Uiteraard worden deze Silhouette® Shades voor u op maat gemaakt. De lamelbreedtes zijn verkrijgbaar in 50mm, 63mm, 75mm en 100mm. Ook biedt Luxaflex® Nederland voor de Silhouette® Shades diverse personalisatieopties aan, waardoor de shades volledig zullen aansluiten op uw wensen. De bedieningssystemen die Luxaflex® Nederland aanbiedt zijn innovatief en kindvriendelijk.

Voordelen Luxaflex® Silhouette® Shades

Met de Luxaflex® Silhouette® Shades kunt u optimaal genieten van een rustgevende sfeer door middel van zacht gefilterd daglicht. Met keuze uit diverse kleuren en stoffen kunt u de Luxaflex® Silhouette® Shades volledig naar uw eigen wensen invullen, zodat het perfect aansluit bij uw interieur. De afmetingen zijn maximaal 2,85 meter breed en 2,95 meter hoog. Uiteraard worden deze Silhouette® Shades speciaal voor u op maat gemaakt. Ze zorgen voor bescherming van uw interieur tegen het UV-licht. De bedieningssystemen van Luxaflex® Nederland zijn innovatief en kindvriendelijk. Ook heeft u op de Luxaflex® onderdelen een garantie van 5 jaar.

Bij duo rolgordijnen is bolling van de zijden mogelijk, de zogenaamde cupvorming. Cupvorming is niet uit te sluiten, de maximale tolerantie hiervoor is 2,5% per strekkende meter.

Bij meerdere duo rolgordijnen naast elkaar, lopen de banen horizontaal enkel gelijk bij producten van gelijke hoogte (met een tolerantie van 0,5% i.v.m. rek op doek). De niet transparante banen overlappen elkaar volledig. Als gevolg van rek op de stof kan bij de stoffen die achter elkaar doorlopen een afwijking tot 8 mm in de hoogte tussen de banen onderling optreden.

Bij grote breedtes kan de bovenbuis licht gaan doorhangen, waardoor plooivorming in het doek ontstaat. Bovenstaande afwijkingen vallen niet onder de garantie maar zijn normale eigenschappen van het product.

Ja, de stofbreedte is altijd smaller dan de bestelbreedte (systeembreedte). Deze bedraagt 45 mm.

Ja, u kunt kiezen uit een duo rolgordijn met montageprofiel of een duo rolgordijn met cassette. Wij adviseren om te kiezen voor het duo rolgordijn met cassette omdat wij de cassette absolute meerwaarde vinden voor het product. 

De cassette oftewel bovenkap van het duorolgordijn is circa 7 cm hoog en 7.5 cm diep.

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

Wij voeren 4 kleuren cassettes: wit, crème, zwart en grijs.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Lamelbreedtes: 50, 63, 75 en 100 mm
Maximale breedte: 240 cm - 50 en 100 mm
260 cm - 63 en 75 mm
280 cm- 100 mm
Maximale hoogte: 240 cm voor alle lamelbreedtes
Kleur bovenbak en onderlat: Wit, gebroken wit en grijs
Medium bovenbak: 50, 63 en 75 mm
Large bovenbak: 100 mm
Montage Op de dag en in de dag
Bediening: Eindloos koord, SmartCord®, LireRise® of Elektrisch
Extra opties: Afdekstrip bovenbak
Afdeklijst raamzijde
Onderlat fixeersteun