Crazy Summerdeals: 20% korting!

TWIST® ROLGORDIJN | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Het Luxaflex® Twist® rolgordijn staat voor een ideaal evenwicht tussen raamdecoratie en functionaliteit. U kunt de transparante en niet-transparante delen over elkaar heen schuiven, waardoor u zelf de hoeveelheid lichtinval kunt bepalen. Dit wordt ook wel een duo rolgordij... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Twist® Rolgordijn | Luxaflex® OP MAAT

Het Luxaflex® Twist® rolgordijn is de ideale raamdecoratie als u op zoek bent naar evenwicht tussen raamdecoratie en functionaliteit. U kunt de transparante- en niet-transparante delen over elkaar heen schuiven, zodat u zelf de hoeveelheid lichtinval kunt bepalen. De keuze tussen privacy, sfeer en gefilterd daglicht staat hierbij centraal. U kunt uw persoonlijke wensen volledig realiseren voor het Luxaflex® Twist® rolgordijn. Er is keuze uit verschillende kleuren die u zelf kunt kiezen en het rolgordijn wordt voor u op maat gemaakt.

Pluspunten en Minpunten

  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Privacy, sfeer en gefilterd daglicht
  • Reinigen met vochtige doek mogeijk
  • 5 jaar garantie
  • Ideaal evenwicht tussen raamdecoratie en functionaliteit
  • Geen zijgeleiding mogelijk
  • Kiervorming aan de bedieningszijde

Twist® Rolgordijn | Luxaflex®

Het Luxaflex® Twist® rolgordijn staat voor een ideaal evenwicht tussen raamdecoratie en functionaliteit. U kunt de transparante en niet-transparante delen over elkaar heen schuiven, waardoor u zelf de hoeveelheid lichtinval kunt bepalen. Dit wordt ook wel een duo rolgordijn genoemd. De keuze tussen privacy, sfeer en gefilterd daglicht staat hierbij centraal. U kunt voor het Luxaflex® Twist® rolgordijn uw persoonlijke wensen volledig realiseren. Er is keuze uit verschillende kleuren die u zelf kunt kiezen en het rolgordijn wordt voor u op maat gemaakt.

Uitvoeringen Luxaflex® Twist® rolgordijn

Voor het Luxaflex® Twist® rolgordijn zijn er 3 verschillende bedieningssystemen, namelijk via een ketting of een slingerstang. Voor de maatvoering van het Luxaflex® Twist® rolgordijn geldt een afmeting van maximaal 275 cm breed en maximaal 260 cm hoog. De baanhoogte van het Luxaflex® Twist® rolgordijn is verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk Medium en Large. Medium kan variëren van 7,5 cm bij 5 cm en 7,5 cm bij 5 cm. Large kan variëren van 11 cm bij 7 cm en 13,5 cm bij 9 cm. Het product wordt standaard geleverd met een montageprofiel in de kleuren wit, maar grijs of zwart is eventueel ook mogelijk. Ook is het product standaard voorzien van een leveller, zodat het rolgordijn niet scheef gaat hangen. Er zijn diverse opties;meerdere producten naast elkaar of boven elkaar uitlijnen, een speciale cassette uitvoering, kiervorming, een afwijkende kettinglengte en een design uitvoering van het Luxaflex® Twist® rolgordijn.

Voordelen Luxaflex® Twist® rolgordijn

Het Luxaflex® Twist® rolgordijn biedt u de mogelijkheid om zelf de lichtinval te regelen. U kunt zelf de transparante- en niet-transparante delen over elkaar schuiven. Ook heeft u de mogelijkheid om het rolgordijn op maat te laten maken. Het Luxaflex® Twist® rolgordijn biedt de ideale combinatie tussen privacy, sfeer en gefilterd daglicht. Uiteraard kunt u het twist rolgordijn volledig personaliseren, er is keuze uit diverse prachtige kleuren. Het Luxaflex® Twist® rolgordijn is te reinigen met een vochtige doek. Ook heeft u vijf jaar lang garantie op het Twist® rolgordijn van Luxaflex.

Bij duo rolgordijnen is bolling van de zijden mogelijk, de zogenaamde cupvorming. Cupvorming is niet uit te sluiten, de maximale tolerantie hiervoor is 2,5% per strekkende meter.

Bij meerdere duo rolgordijnen naast elkaar, lopen de banen horizontaal enkel gelijk bij producten van gelijke hoogte (met een tolerantie van 0,5% i.v.m. rek op doek). De niet transparante banen overlappen elkaar volledig. Als gevolg van rek op de stof kan bij de stoffen die achter elkaar doorlopen een afwijking tot 8 mm in de hoogte tussen de banen onderling optreden.

Bij grote breedtes kan de bovenbuis licht gaan doorhangen, waardoor plooivorming in het doek ontstaat. Bovenstaande afwijkingen vallen niet onder de garantie maar zijn normale eigenschappen van het product.

Ja, de stofbreedte is altijd smaller dan de bestelbreedte (systeembreedte). Deze bedraagt 45 mm.

Ja, u kunt kiezen uit een duo rolgordijn met montageprofiel of een duo rolgordijn met cassette. Wij adviseren om te kiezen voor het duo rolgordijn met cassette omdat wij de cassette absolute meerwaarde vinden voor het product. 

De cassette oftewel bovenkap van het duorolgordijn is circa 7 cm hoog en 7.5 cm diep.

Alle stoffen kennen een hoge mate van lichtechtheid, ze zijn daardoor uitstekend geschikt voor zonnige ruimten en ramen.

Wij voeren 4 kleuren cassettes: wit, crème, zwart en grijs.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Bestel/ systeembreedte: Totale breedte inclusief de montagesteunen van 3mm
Minimaal leverbare afmetingen: 60 cm breed tot 100 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 275 cm breed tot 260 cm hoog
Type stof: Transparant en niet transparant
Bediening standaard: Links of rechts met metalen ketting, kunststof ketting optioneel.
Bediening slingerstang: De slingerstang is 25cm korter dan de totale hoogte van het product
Met cassette: Mogelijk in kleuren wit, aluminium of zwart. Alleen leverbaar met ketting
Leveller: Standaard voorzien van leveller om scheefhangen te voorkomen
Baanhoogte medium: 7,5 x 5cm en 7,5 x 5,5cm
Baanhoogte large: 11 x 7cm en 13,5 x 9cm
Buisdikte: 37 mm
Cassette kleur: Standaard wit, optioneel grijs of zwart
Dagmaat reductie: 5 mm in de breedte en 5 mm in de hoogte