Verduisterende duo rolgordijnen

Verduisterende duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor zit er altijd een kleur bij waarnaar jij op zoek bent. Onze verduisterende duo rolgordijnen worden helemaal op maat voor jou gemaakt en zullen dus ook perfect aansluiten op jouw raam. Start onze configurator om te zien of jouw kleur erbij zit. Mocht je niet zeker zijn van de kleur vraag dan een kleurstaal aan!

Duo rolgordijnen zijn ook te verkrijgen in verduisterde stoffen, dit zorgt voor nog meer privacy en een groter verduisterend effect. Verduisterende duo rolgordijnen worden veelal gebruikt om de slaapkamer te verduisteren, maar kunnen ook goed gebruikt worden om in woonkamer of keuken om het zonlicht nog beter tegen te houden.

Verduisterende duo rolgordijnen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Houdt er wel altijd rekening mee dat verduisterende stoffen nooit helemaal verduisteren. Er kan altijd een klein beetje licht door de stof heen schijnen.

Shop nu jouw verduisterende duo rolgordijnen heel eenvoudig online of kom eens langs in een van onze showrooms voor meer informatie.