Crazy Summerdeals: 20% korting!

Verduisterende Duettes

Ben je op zoek naar goed verduisterende raamdecoratie dan is een duette in een verduisterende stof de perfecte oplossing. Duettes zijn op eventuele lichtkieren aan de zijkant volledig verduisterend. Zo kun je lekker slapen of tv kijken zonder lichtweerkaatsing in het scherm. De verduisterende stof heeft een speciale coating aan de binnenzijde waardoor deze een extra isolerende functie heeft en ook de akoestiek in de ruimte kan verbeteren. Wil je overdag wel daglicht in de kamer maar toch nog wat privacy hebben, combineer de verduisterende duettes dan met in-between gordijnen. Dit is niet alleen een mooie toevoeging maar zorgt er ook voor dat je overdag geen directe inkijk hebt.


Duette® Shades | Luxaflex®
  • Breedte (in cm): 40-360
  • Hoogte (in cm): 10-300
  • Levertijd: 10-15 werkdagen

349,-

100 x 100CM
Twijfel jij nog over de juiste keuze?
Meet- en montageservice 100% garantie

Laat je je ramen liever inmeten door een professional? Bekijk de mogelijkheden en plan een afspraak in via de website.

Bekijk de mogelijkheden

Nog vragen?

Bel 0180 - 555 900
Mail: info@inhuisplaza.nl
Of start de livechat

Contactpagina

Of kom langs in een van onze drie showrooms.

in Barendrecht, Naarden
Of Aartselaar

Openingstijden

Online bestellen verduisterende duettes


Een dupli plisse of duette is raamdecoratie dat bestaat uit een stuk stof, doormiddel van de plooien kan deze versteld worden. Een Duette of dupli plisse heeft een dubbele stof. Dit zorgt ervoor dat er minder licht door de duette naar binnen schijnt. Perfect voor de slaapkamer! Wil jij graag de kamer helemaal verduisteren ga dan voor een verduisterende stof. Dit zorgt ervoor dat er zo goed als helemaal geen licht meer de kamer binnen schijnt.

wij hebben een uitgebreid assortiment verduisterende duettes in verschillende kleuren. In ons assortiment hebben wij duettes van Luxaflex en van ons eigen INHUIS merk. Bekijk ons uitgebreide assortiment raamdecoratie online of kom naar onze showrooms.