Transparante duettes

Transparante duettes online bestellen

Wil jij graag nog goed naar buiten kunnen kijken en voldoende licht in huis laten schijnen. Ga dan voor transparante duettes. Duettes hebben een dubbele stof, maar transparante stoffen laten nog voldoende licht door. Transparante duettes zijn verkrijgbaar in drie verschillende plooibreedtes, zo kun je kiezen uit duettes 25mm, duettes 32mm en duettes 64mm.

Twijfel je nog of de stof transparant genoeg is of misschien te veel licht door laat. Vraag dan gratis jouw kleurstalen aan. Dit kun je doen via onze website, bij het product naar keuze. Hierdoor kun je ze thuis heel eenvoudig voor je raam houden en het resultaat van het licht dat er door heen valt bekijken. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op of kom naar een van onze showrooms
Shop jouw transparante duettes nu online via onze webshop!

Wil je de voordelen van een duette maar nog wel het doorzicht behouden dan heeft luxaflex in zijn collectie ook transparante stoffen. Deze filteren het zonlicht maar behouden grotendeels het uitzicht. Zo geniet je overdag van mooi gefilterd licht, echter bieden ze ’s avonds weinig privacy. Wil je ook ‘s avonds je privacy behouden kies er dan voor om de duettes te combineren met mooie overgordijnen. Een stijlvolle combinatie voor je interieur en bovendien ideaal voor het dempen van geluid.